Raskoš i glamur na svadbi Mustafe Sandala: Uz mladence i sinovi iz prethodnih veza

12.06.2022

18:48

2

Pevač ima dva naslednika, a samo jedan je prisustvovao ceremoniji venčanja, a uz mladu je takođe bio sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom

Raskoš i glamur na svadbi Mustafe Sandala: Uz mladence i sinovi iz prethodnih veza
Mustafa i Melis Sandal - Copyright Instagram printscreen/melis.sutsrp.fn

Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal, posle razvoda sa pevačicom uplovio je u bračne vode sa izabranicom Melisom Sutšurup. Par je najpre sudbonosno da izgovorio u Rimu, a potom su svadbeno slavlje napravili u Marmarasu zajedno sa prijateljima i porodicom. 

Par je na venčanje stigao u roze automobilu za golf terene. Melisa je za ovaj važan dan odabrala otmenu belu venčanicu, dok se Mustafa odlučio za sivo odelo. Svadba je upriličena u prelepom vrtu hotela D Maris, specijalno dekorisanom za ovu priliku.

Osim ukrasnih sijalica, sveća, cveća, na plaži su bila postavljene dve figure u obliku slova M, što je početno slovo njihovih imena. 

 

Ceremoniji sklapanja braka prisustvovao je Mustafin mlađi sin Javuz, dok stariji Jaman, barem ako je verovati fotografijama koje se objavljuju društvenim mrežama, nije bio tu. Uz Melisu je na venčanju bio i njen sin iz prethodne veze, sedmogodišnji Jigit.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike