Jelena Kostov o drugoj trudnoći: Sve je drugačije! Ne planira da se vrati brzo na posao, otkrila i šta će uraditi (FOTO)

06.04.2022

08:45

3

Pevačica s uzbuđenjem čeka dan kada će upoznati svoju naslednicu i držati je u rukama, a za 24sedam je otkrila do sada nepoznate detalje

Jelena Kostov o drugoj trudnoći: Sve je drugačije! Ne planira da se vrati brzo na posao, otkrila i šta će uraditi (FOTO)
Jelena Kostov/Privatna arhiva

Jelena Kostov je nedavno potvrdila da je u drugom stanju, a potom otkrila da čeka devojčicu.

U intervjuu za 24sedam, pevačica je otkrila kako se oseća sada kada je ponovo trudna, da li očekuje da će njen sin, petogodišnji Milija, biti ljubomoran na prinovu, ali i kako se osećala kada je saznala da je njena dobra drugarica i koleginica Ivana Pavković, takođe trudna.

Jelena Kostov/Privatna arhiva
 

Kako se osećaš, da li sve napreduje kako treba?

- Super sam, iskreno da ti kažem, uživam u svakom danu. Oduvek sam pričala da, kada mi se bude desila ta druga trudnoća, ima samo da uživam maksimalno i da svaki momenat cenim.

Da li si primetila razliku između trudnoće sa Milijom i sada?

- Velika je razlika. Razlog tome je što, dok sam bila trudna sa Milijom, ja nisam stala. Mnogo sam radila, sećam se da je to bio možda početak sedmog meseca kada sam rešila da se povučem. Pamtim baš, poslednja svirka mi je bila 8. novembra, a ja sam se porodila 6. februara sledeće godine. 

- Stalno sam snimala emisije, trčala, jurila, a sada je skroz druga priča. Prvo mi je doktor preporučio da mirujem, a i da nije, ja bih to uradila. Blagosloveno stanje svake žene je takvo da da mora da se vodi računa i da budeš oprezan. Kad vratim film, ta prva trudnoća, mlađi si, ne bojiš se toliko, ne razmišljaš, ali sad je stvarno drugačije.

Saznanje da čekaš devojčicu te je veoma obradovalo.

- Jeste. Prvi put sam stvarno doživela takav vid sreće da se ne može rečima opisati. Ono sa balonima, kad sam videla da je devojčica, presrećna sam bila. Oduvek sam želela da dobijem devojčicu jer sam maštala da imam sina i ćerku, a kad vam se ta želja ispuni, onda je to neopisivo. Stvarno bih svima poželela tu sreću, jer ostvariti se u ulozi roditelja, a da to jako želiš, nema cenu.

Je l' se plašiš da će Milija iskazivati ljubomoru prema bebi?

- Doza ljubomore će sigurno postojati, to je normalno u svakom odnosu. Ali mislim da će mi biti lakše jer sam iskusnija, sa prvim detetom ne znaš ništa i sve ti je strano, a sada sigurno neću brzo da se vratim poslu i imaću vremena da sve uradim kako želim.

Tvoja prijateljica i koleginica Ivana Pavković je takođe trudna. Da li razmenjujete savete?

- Ivanu i Pepija obožavam, među prvima sam saznala, kao i ona za mene, za trudnoću. Taj njihov trenutak kada je bušila balone da saznaju pol sam vraćala 100 puta. Tri dečaka, takođe neopisivo, potpuno neka druga dimenzija. Blizu su nam termini za porođaj, tako da će biti troduplo slavlje.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Savetujem se i sa njom i sa svim mojim drugaricama, baš dosta žena u mom okruženju sad čekaju bebe, tako se namestilo i pričamo stalno, rešile smo da nećemo više o ružnim stvarima, dosta nam je svega toga, radujemo se novinama u našim životima. A i o čemu bi mame pričale nego o deci - zaključila je Jelena kroz smeh za 24sedam.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti