Jelena Kostov o drugom stanju: Ujedam otkako sam trudna, moji najbliži se sklanjaju kad mi dođu lutke (VIDEO)

14.04.2022

18:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je po drugi put u blagoslovenom stanju i ne krije da se oseća nikad bolje

24sedam

Pevačica Jelena Kostov po drugi put je u blagoslovenom stanju i ne krije da se oseća nikad bolje. Ona je danas prošetala jednim tržnim centrom gde je razgledala stvari za bebu koja je na putu, a odvojila je vreme i za razgovor sa pripadnicima sedme sile.

 - Ja sam nikad bolje, presrećna sam, dugo sam čekala trenutak da ponovo budem u drugom stanju. Ovo nema cenu - počinje Jelena koja je potom uporedila prvu trudnoću kada je nosila sina Miliju, sa sadašnjom.

- Potpuno je drugačije. Kada sam nosila sina pevala sam do skoro osmog meseca, međutim, to ne opravdavam, sada to ne bih radila opet. Žene nisu ni svesne kakav to rizik nosi sa sobom. Sada, i da mi lekar nije preporučio da uglavnom odmaram, ja bih sigurno to svakako uradila. Jer stvarno se ovaj period retko dešava. Ja moram da sedim kod kuće sada i to me ubija! Lekari su mi tako rekli, oni znaju najbolje, a ja moram da ih slušam jer želim sve najbolje za sebe i svoje dete - priča Jelena i dodaje da se njen sin posebno raduje sestri.

ATAImages/ M.S.
Jelena Kostov

 - Da, on je presrećan. On i tata su prvi saznali da sam trudna i odmah su znali da je devojčica. Milija svaki dan, po povratku iz vrtića, predlaže nova imena. Imala sam instinkt da čekam sinčića čak i ako najviše na svetu želim ćerkicu. Ovog puta sam izrazila želju da ja izaberem ime za dete, međutim ne ide mi. Još uvek ne znam kako će se zvati. Mnogo je lakše birati ime za tuđe dete. Ali biće to sigurno pravo srpsko ime - priča pevačica i dodaje da ne vodi preterano računa o ishrani, naprotiv, jede sve što poželi, a to se uglavnom dešava noću.

- Apsolutno ne vodim računa, ali u tri ujutru sam najviše gladna i tad svašta nešto jedem. Niko mi ne veruje zbog moje linije, ali tako je. Smanjila sam malo slatkiše, jer sam znala da jedem po trista grama čokolade. Sad je jedem malo manje.

Kostova se posvetila sebi i pronašla mir u svom domu, pa ne prati čak ni estradna dešavanja.

ATAImages/ M.S.
Jelena Kostov

 - Isključila sam se iz svega, hoću da se očistim od svega negativnog. Tek sada sam shvatila koliko mi zapravo stresno živimo, a nema potrebe. Otkazala sam mnogo nastupa, a ljudi imaju razumevanja za to.

Za kraj pevačica otkriva sa kakvim se problemom susrela u drugoj trudnoći.

- Imam divnog supruga koji me podržava i koji razume sve moje nervoze i ispade. U prvoj trudnoći nisam bila nervozna ali sada u nekim momentima ujedam! Ali, to je drugo stanje. Moji najbliži se sklone kad mi dođu neke takve lutke.

O čemu je još Jelena Kostov govorila pred objektivom naše kamere, pogledajte u videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike