Aco Pejović brani ćerki da se bavi pevanjem: Otkrio šta mu je tražila, ali i zašto on ne popušta! (VIDEO)

30.05.2022

18:45

0

Pevač je, pred koncerte u Beogradu, priznao da li je uzbuđen, te da li mu je drago što mu ćerke nisu krenule njegovim putem, ali i da li bi voleo da se snimi flim o njegovom životu i karijeri

Aco Pejović brani ćerki da se bavi pevanjem: Otkrio šta mu je tražila, ali i zašto on ne popušta! (VIDEO)
aco_pejovic_30052022_0008 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Aco Pejović je danas na "Kovinu", najstarijem brodu i kulturnom dobru Srbije, organizovao druženje sa medijima povodom predstojećih koncerata koje će održati 17. i 18. juna na stadionu "Tašmajdan".

Kako je istakao, očekivao je da će prvi koncert biti rasprodat, ali nije znao da je već i drugi datum rezervisan za njega.

- Nadao sam se da će prvi koncert biti rasprodat i da će biti drugog. On (Bane Obradović) je 18. jun rezervisao bez mog znanja, samo mi je rekao da ne brinem i da on o svemu vodi računa - rekao je pevač, te ostao tajnovit kada je u pitanju gost na koncertu:

- Rekao sam već da neću najavljivati, ali biće jedan mladi pevač, sjajan lik, moj dobar drug i kolega. Na celoj turneji nisam imao goste, osim Saleta Tropika u Tuzli. Imamo dosta programa, sa gostima bi to bilo mnogo više. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

Drago mi je što ćerke nisu krenule mojim putem

Kako Aco ističe, porodica mu je uvek podrška na koncertima, te će tako biti i na "Tašmajdanu".

- Hoće, oni uvek dolaze na koncerte. Bili su u Novom Sadu, jedan deo, ko je kući, on dođe. Imaju i oni svoje obaveze, putuju, tako da ko je tu, dođe - kaže pevač, te za 24sedam otkriva da li mu je žao što nijedna ćerka nije krenula njegovim putem:

- Nikad mi nije bilo žao, drago mi je zbog toga. Srednja ćerka je išla kod Aleksandre ranijih godina na časove, sad kod Suzane, njoj i najmlađoj je to hobi. Pitala me je srednja zašto je nikad nisam zvao na koncerte da mi peva prateće vokale. Rado bih ja to, ali ona je na medicinskom fakultetu, uči po devet sati dnevno, treba ove godine da diplomira i kako da izdrži taj tempo proba i svega? Ne mogu ja da dignem ta tri prateća vokala koji sada rade, Dunju, Kseniju i Jecu, da se ti njima pridružiš kad tebi odgovara! To sam joj objasnio, a što se tiče pevanja, sjajne su i neka na tome ostane. 

Aco je priznao da nije slušao albume novih koleginica jer nije imao vremena, ali i priznao zašto on nije snimio ništa novo pred koncerte, što mnoge njegove kolege rade.

- Meni nije trebalo sada to, relativno skoro je izašla pesma "Ponoć", još uvek je aktuelna i bilo bi bezveze da trpamo nešto. Spremaju se nove pesme, bićete iznenađeni kada vidite sa kim je novi duet, koleginica je u pitanju i to baš ne očekujete. Spremno je sve, samo treba spot da snimimo. 

Na pitanje da li bi voleo da se snimi film o njegovom životu, pevač je imao burnu reakciju. 

- Ne, nisam o tome razmišljao niti mislim da treba da se snima film o meni. Mnogo bi grdan bio, svašta bi moralo da se radi - kroz osmeh je zaključio pevač.

O čemu je Aco još pričao, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike