Drukčiji smo od drugih! Aleksa Balašević o ljubavi s Nikolinom, prosidbi u Nazaretu i svadbenim planovima

10.07.2021

21:44 >> 20:11

0

Kako je otkrio, majka Olja posavetovala ga je samo - da i oni budu jedinstveni, kao što su bili ona i pokojni Đole, te njihova ljubav

Drukčiji smo od drugih! Aleksa Balašević o ljubavi s Nikolinom, prosidbi u Nazaretu i svadbenim planovima
Copyright Aleksa Balašević ,,Dobro jutro Srbijo" Happy TV Printscreen

Aleksa, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića i, njegova izabranica Nikolina, vereni su već i više od godinu i po dana. Par jedva čeka da „stane na ludi kamen”, još od te prosidbe – u Nazaretu, koja im je takođe „testirala strpljenje”, posebno budućem mladoženji.

– Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro – izjavio je Aleksa po obavljanju veridbe krajem 2019, neposredno pred sam početak pandemije koronavirusa, zbog čega se venčanje do današnjeg dana nije održalo.

Pročitajte još:

Ipak, još tada je imao tačnu zamisao kako bi voleo da venčanje sa Nikolinom izgleda, piše dalje „Story”, pa su pripreme verovatno odavno obaveljene, iako se u međuvremenu desila Đoletova smrt.

– Venčanje će biti ni skromno, ni raskošno, već onakvo kako bi svadba hadžije i hadžinice trebalo da izgleda – kratko je to opisao Aleksa za pomenutemedije, koji se inače bavi glumom, ali i organizacijom regionalnih MMA borbi „Megdan”.

Nikolina

Nikolina je, prema njegovim rečima, žena koja je u njegov život stigla da ga promeni iz korena.

– Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće u nemirnu Palestinu, ali i na Bahame – ispričao je mladi Balašević, koji bi pored osećaja za romantiku koji je nasledio od tate, voleo i da ima jednako sreće kada je pronalazak ljubavi za ceo život u pitanju.

– Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih – zaključio je on.

Olivera i Đorđe Balašević, Printscreen/Facebook

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike