Nikola Rokvić o filmu koji bi posvetio svom ocu: Otkrio ko bi igrao glavnu ulogu

16.06.2022

15:59

0

Pevač ističe da bi njegov brat Marko, sve to podržao

Nikola Rokvić o filmu koji bi posvetio svom ocu: Otkrio ko bi igrao glavnu ulogu
Nikola Rokvić - Copyright 24sedam/M. G.

Pevač Nikola Rokvić nedavno je posetio Jerusalim, a u razgovoru sa predstavnicima medija, on je podelio utiske posete svetoj zemlji, a između ostalog bilo je priče o njegovoj karijeri, ali i filmu posvećenom njegovom ocu, Marinku Rokviću

Kako je kazao, kada su nastupi u pitanju, najveću tremu ima kada mu je u publici supruga Bojana. 

- Dođe ponekad, ali u većini slučajeva, ostane sa decom, ja radim, pa se vratim kući. Kad je ona tu, a i prijatelji, uvek imam tremu kako će sve to biti, kao i u Beogradu kada radim uvek imam veću tremu, to su moju sugrađani, prijatelji, nekako malo trema uvek postoji. 

ATAImages/ A.A.
Nikola Rokvić i Bojana Barović

 

Jerusalimom je oduševljen i smatra da svaki čovek treba bar jednom da ode tamo:

- Sveta zemlja, toliko divnih stvari sam video, preporučujem svakome da barem jednom u životu poseti Jerusalim, promenilo me je ovo putovanje, pogotovu u Jerusalim za Vaskrs da dobije taman onoliko koliko mu treba po njegovoj meri, a i koliko je zaslužio. Svi smo. mnogo dobili i trudićemo se da zadržimo sve to - rekao je Nikola.

24sedam/Milica Gudžulić
Nikola Rokvić

 

Rokvić ne isključuje mogućnost da će jednog dana napraviti film posvećen ocu Marinku, pa otkrio ko bi u istom igrao glavnu ulogu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Marko, Marinko i Nikola Rokvić

 

- Možda jednog dana, još je sve to sveže, za to treba da prođe vreme - kaže on, pa otkriva da bi najverodostojnije njegovog oca odglumio upravo on: 

- Smatram da bih ga ja dobro odglumio, moj brat bi to podržao sigurno. Što se tiče i pevanja Marinko i ja smo slični dok je Marko totalno drugačiji od nas, što je dobro - kazao je Rokvić za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike