„Verujem da će krivci biti uhapšeni!" Dragana Mirković se oglasila posle velike prevare

14.06.2022

17:15

0

Pevačica je još jednom naglasila da sa izvesnim preparatima nema nikakve veze, iako „nose" njeno ime

„Verujem da će krivci biti uhapšeni!" Dragana Mirković se oglasila posle velike prevare
Dragana MIrković - Copyright ATAImages/M.M.

Dragana Mirković nedavno je postala žrtva internet prevare, pošto se onlajn pojavio izvesni preparat za mršavljenje koji naizgled ona reklamira. Pevačica je u emisiji „Ekskluzivno" ispričala da je čitav slučaj prijavila nadležnima, te da se nada da će pravda danas-sutra pobediti.

- Da, istina je da se već duže vreme borim protiv zloupotrebe mog imena, protiv ove prevare. Napominjem da ja ne reklamiram nikakve proizvode, niti imam bilo kakve veze sa tim. Ovaj slučaj sam prijavila nadležnim službama za sajber kriminal i bez obzira na to koliko je pravda spora, verujem u to da će krivci biti uhapšeni - ispričala je Dragana.

- Do tada mi samo ostaje da se borim putem društvenih mreža, medija, da upozoravam ljude na prevaru i da ne kupuju neproverene proizvode koji mogu biti jako opasni i štetni po zdravlje - dodala je ona.

Dragana Mirković ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, ovo nije prvi put da joj se ovako nešto dešava. Jednom se našla i na meti hakera koji su joj preuzeli Fejsbuk stranicu pa postavljali neprimeren sadržaj, zbog čega je pevačica takođe slučaj prijavila nadležnima.

Mete ovakve prevare bile su i Lepa Brena, Nina Badrić, Ceca Ražnatović... Koje su se takođe našle u lažnim reklamama, a zbog kojih su mogle da imaju velike probleme da do njih nije došlo o kakvoj se prevari radi.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike