Slađa ponela punu torbu para samo za muziku! Pustila i suzu radosnicu zbog sina i snaje (VIDEO)

13.06.2022

14:17

0

Ponosnu mamu su ponele emocije, dok tata Đani nije skidao osmeh sa lica

Slađa ponela punu torbu para samo za muziku! Pustila i suzu radosnicu zbog sina i snaje (VIDEO)
milos_nina_vencanje_13062022_0072 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađa i Radiša Trajković Đani danas žene starijeg sina Miloša, koji se danas zavetovao Nini na večnu ljubav. Svadbeno slavlje će biti upriličeno u jednom prestoničkom restoranu, a zvanice samo što nisu stigle. 

Sve je dekorisano belim cvećem i led sijalicama, a ponosni roditelji su za okupljene medijske ekipe otkrili kako se osećaju. Slađa je stigla i da se presvuče, te je lepršavu haljinu boje kože, zamenila ljubičastom. Tokom intervjua, emocije su je obuzele, pa je pustila i suzu radosnicu, dok Đani nije skidao osmeh sa lica. 

 

- Presrećni smo, poželeo bih svakome ovako nešto - kazao je Đani. 

- Poklonili smo im stan i automobil. Ono što im želimo jeste da imaju brak kakav mi imamo i da im bude uspešan i dug. Za to je najpotrebnije strpljenje, poverenje, ljubav, znam iz svog primera. 

Da će sve biti gala, ali i da će muzičari dobiti dobar bakšiš govori i puna torba novca koju je Slađa pripremila, što je i pokazala predstavnicima medija. 

Podsetimo, Miloš i Nina prošle godine obavili su građansko venčanje kada su napravili slavlje samo za najbliže. Pošto su krstili sina, novopečeni roditelji odlučili su da organizuju i crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a preko 500 zvanica uživaće u gala proslavi koju je porodica organizovala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike