Udala se ćerka Mirjane Bobić Mojsilović! Mlada blistala u izazovnoj beloj venčanici, a stajling njene mame je suva elegancija (FOTO)

12.06.2022

16:57

0

Mila i njen izabranik Ivan venčali su se u Hramu Svetog Save

Udala se ćerka Mirjane Bobić Mojsilović! Mlada blistala u izazovnoj beloj venčanici, a stajling njene mame je suva elegancija (FOTO)
Venanje - Copyright Instagram printscreen/mirjanabobic

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović danas je udala svoju ćerku. Naime, njena naslednica Mila Mojsilović izgovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem izabraniku Ivanu.

Danas, nešto posle podneva, u Hramu Svetog Save u Beogradu par se zavetovao na večnu ljubav. 

Ovaj radostan trenutak je Mirjana podelila na Instagramu. Naime, ona je snimala novopečene mladence kada su izašli iz Hrama, dok su svatovi na njih bacali latice cveća.

Instagram printscreen/mirjanabobic
Udala se ćerka Mirjane Bobić Mojsilović

 

Mila je izabrala usku venčanicu, zanimljivog kroja, sa srcastim izrezom, dok je mladoženja izabrao elegantno odelo. 

Ponosna majka, Mirjana Bobić Mojsilović je za ovu priliku obukla svečanu narandžastu haljinu, na preklop, sa cvetnim pojasom. 

Pošto su se venčali, mladenci i svatovi su nastavili sa slavljem u jednom prestoničkom restoranu.


Podsetimo, Mirjana je doživela veliku tragediju kada je Mila imala samo godinu dana. Milin otac Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a Mirjana je sama odgajala ćerku.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - izjavila je ona jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji „Promena“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike