Razvodi se Vladan Savić: Ljubav nam nije bila dovoljna (FOTO)

07.03.2022

20:15

2

Autor: Marija Mitić

Pevač "Magla" benda i njegova nevenčana supruga, Jovana Jocić, oglasili su se na Instagramu o svom rastanku

Razvodi se Vladan Savić: Ljubav nam nije bila dovoljna (FOTO)
radio_s_17112019_0047 - Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Jocić, nevenčana supruga frontmena Magla benda, Vladana Savića, danas je obavestila javnost da se rastaju.

Naime, ona se zajedničkom fotografijom oglasila na Instagramu, ispod koje je napisala:

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu - napisala je između ostalog blogerka na svom Instagram nalogu, dok se potom i Vladan oglasio i to sa istom fotografijom, na kojoj je i njihova ćerkica.

Printscreen Instagram/jovana.jocic
Objava Jovane Jocić na Instagramu

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona ce i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji. Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu necu davati komentare! Hvala - napisao je kratko Vladan.

Inače, Jovana i Vladan su dugo planirali svadbeno veselje i venčanje što su međutim, odlagali zbog raznih okolnosti. Ipak, do svadbe nije i neće doći.

ATAImages/Antonio Ahel
Magla bend

‒ Sve smo pripremili za svadbu, ali smo morali da odustanemo. Zapravo, trebalo je da imamo dve svadbe: jednu 3, a drugu 13. maja. Kao što vidite, kod nas ništa ne može uobičajeno, kao kod drugih. (smeh) Oboje imamo veliku familiju i brojno društvo, a kada bismo ih sve okupili u istom danu, došlo bi više od hiljadu ljudi, što bi bilo naporno za sve. Venčanje doživljavamo kao veliki dan u našem životu, najveći posle Anđinog rođenja, pa želimo da ga lepo i dostojanstveno obeležimo. Planovi su za sada odloženi, videćemo kako će se razvijati situacija sa epidemijom. Bitno je da smo svi živi i zdravi, da se volimo i lepo slažemo. Za slavlje uvek ima vremena - govorio je pevač tokom 2020. godine za domaće medije.

Par se inače nije pratio na Instagramu, zbog čega su mnogi mislili da među njima već dugo nešto ne štima.

Podsećanja radi, Jovana Jocić je pre Vladana Savića bila u ljubavnoj vezi sa Sašom Kovačevićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike