„Prvi put sam tad nastupao, platili me gajbom piva!" Sale ne zaboravlja: Posle vozom krenuo kući, pa omašio stanicu!

07.06.2022

09:26

0

Svakako, još tada je znao da je muzika njegov životni poziv, iako je tek bio krenuo u srednju školu

„Prvi put sam tad nastupao, platili me gajbom piva!" Sale ne zaboravlja: Posle vozom krenuo kući, pa omašio stanicu!
OK_band_20112019_0011 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, prisetio se svog prvog nastupa koji je održao sa svega 14 godina. Kako je ispričao - tada još nijednu pesmu nije znao napamet, a iako je dogovorio da se mikrofona lati za oko 10 maraka, na kraju je s ekipom dobio - tek gajbu piva

I na sto sam se popeo da pevam!

- Mi smo krenuli iz Leskovca vozom, moj pobratim i ja... Nisam znao nijedan tekst napamet, imao sam onu veliku pesmaricu gde su bili tekstovi svih pevača. Imao sam 14 godina i dogovorili smo nešto po 10 maraka, to mi je bio baš prvi nastup i nakon tih par pesama, ja sam se opustio i popeo se na sto, gledajući kafanu i kako to drugi rade i došla mi je ta energija - pričao je Sale u „Magazinu IN", pa nastavio o tome kako ništa od para nije bilo.

- Ja sam znao da ću se baviti ovim, iako sam tada tek krenuo u srednju školu. Od tih para nije bilo ništa. Dobili smo gajbu piva da nam plate što smo nastupali, ništa nismo uzeli i bili smo švorc, bez para - objasnio je on, kog ni turbulentan povratak kući s tog nastupa nije omeo da ostvari svoju veliku želju.

- Krenuli smo nazad vozom kući za Leskovac, pa promašimo stanicu pa odemo za Pečenjevce, pa nas tamo probude... - pamti i dan-danas on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike