Tada im je brak već bio u krizi? Jovana Pajić nije došla da ispoštuje Saleta kada mu je najviše trebalo

06.12.2021

19:50

0

Par je mesecima prećutno pokušavao od javnosti da sakrije da nisu zajedno, a tek kada je pokrenuta parnica, obelodanili su da se razvode

Tada im je brak već bio u krizi? Jovana Pajić nije došla da ispoštuje Saleta kada mu je najviše trebalo
Jovana Pajić i Sale Tropiko - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati estradni par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rešio je da stavi tačku na deceniju dugi brak. Na iznenađenje mnogih, oni su već pokrenuli brakorazvodnu parnicu kako bi se što pre razišli, a prema rečima komšija, navodno i ne žive više zajedno. Prema saznanjima 24sedam njih dvoje su već u junu bili u zategnutim odnosima, te ga pevačica nije podržala na promociji pesme.  

Jovana i Sale Tropiko su mesecima prećutno pokušavali od javnosti da sakriju da nisu zajedno, a tek kada je pokrenuta parnica, onda su odlučili da saopšte da se razvode, ističući da će oboje brinuti o ćerkicama koje su dobili u braku.

ATAImages/ A.A. 24sedam
 

Aleksandar je u junu tokom promocije svoje nove pesme „Vino” dočekao medijske ekipe bez svoje supruge, a na pitanje portala 24sedam gde je Jovana, rekao je da stiže svakog časa. Međutim, sve do trenutka dok smo bili tu, ona se nije pojavila.

Baš tom prilikom smo ga i upitali kako je znao da je Jovana žena za sva vremena. 

– Čini mi se da svaki muškarac u određenom momentu zna da je ta osoba njegova životna saputnica, to ne može da se objasni. Mi smo sarađivali i ja sam njoj u jednom momentu rekao: „Ja tebe ženim”. To je neka Božija volja, osećaj o kojem se ne može pričati, znao sam da ću da je oženim i to je to - kazao je Sale, ističući da on ne pati od neuzvraćene ljubavi i time vešto prikrio da je njihov brak već tada bio na „klimavim nogama”. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva za medije, a njene reči potvrdio je i Cvetković:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike