Dejan Milićević zbog Zorane Simeunović završio u blatu (FOTO)

23.04.2022

10:59

1

Zbog dobrog kadra, reditelj je morao da ispita lokaciju zbog koje se našao u nezavidnoj situaciji

Dejan Milićević zbog Zorane Simeunović završio u blatu (FOTO)
viber_image_2022-04-23_12-19-21-836 - Copyright Darko Veljović

Reditelj Dejan Milićević vrsni profesionalac svog zanata, se uvek trudi da njegovi saradnici dobiju atraktivne i intrigantne spotove. Tako izuzetak nije bio ni spot za numeru „Sahara - Ćika“ pevačice Zorane Simeunović, koja je inače, supruga hitmejkera Steve Simeunovića. 

Naime, Zorana je ispričala detalje njihove saradnje, pa otkrila na šta je sve bio spreman Milićević kako bi našao najbolju lokaciju za njen spot, iako mu vremenske prilike nisu išle na ruku.

- Uvek sam priželjkivala da mi Dejan radi spot, jer je veoma nadaren i posvećen umetnik, što je i ovoga puta pokazao. Kada sam došla u Ralju, gde je bila prva lokacija za snimanje, zatekla sam ga na setu blatnjavog od glave do pete. Kada sam ga pitala šta je bilo, rekao je: „Obilazio sam lokacije“. Da bi obišao sve, morao je da se vozi kvadom, a ovih dana nastavljamo snimanje u Belegišu, gde ćemo biti u čamcima, pa ćemo videti hoće li se neko okupati - kroz smeh je rekla Zorana. 

 

Pevačica otkriva da joj je Dejan dao obećanje da će spot za pesmu čiji su autori Steva Simeunović i Aleksandar Kobac, biti gotov do 3. maja, kada je zapravo i njen rođendan i da će baš tada biti zakazana i promocija albuma koji je snimila.


Inače, na albumu će se naći i duetska pesma „Gram“ sa Anom Bekutom, koja je baš saradnju sa Zoranom odabrala za povratak u studio posle smrti svog životnog partnera Milutina Mrkonjića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike