Iznenada preminula ćerka slavnog repera: Borila se sa porocima i psihičkim problemima (FOTO)

30.05.2022

17:30

0

Autor: Marija Mitić

Tatjana Miler javno je govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci u emisiji "Groving Up Hip-Hop" 2016. godine

Iznenada preminula ćerka slavnog repera: Borila se sa porocima i psihičkim problemima (FOTO)
profimedia-0685372511 - Copyright Profimedia

Ćerka poznatog repera Master Pija, dvadesetdevetogodišnja Tatjana Miler, iznenada je preminula što je potvrdio i on u svojoj objavi na Instagramu.

- Naša porodica se nosi sa ogromnom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrške. Mentalne bolesti i zloupotreba nedozvoljenih supstanci su pravi problem o kome moramo da pričamo javno. S Bogom ćemo prebroditi ovo. Moj anđeo - napisao je Mater.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master P (@masterp)

 

Još uvek nije saopšten uzrok smrti, ali je poznato da je devojka godinama unazad imala problem sa narkoticima, te sa mentalnim zdravljem.

I Tatjanin brat Romeo Miler takođe je na mrežama iskazao tugu za preminulom sestrom.

Printscreen Youtube/ RAP GEEK
Tatjana Miler i Master Pi

- Naša porodica se nosi sa ogromnom tugom zbog gubitka moje mlađe sestre Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Vaši voljeni, život je kratak. Srebrna linija, znam da je na neki način na boljem mestu i konačno u miru. Bog je blagoslovio - napisao je on.

Inače, Tatjana se pojavila u emisiji "Groving Up Hip-Hop" 2016. godine, gde je javno govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci. Takođe je glumila u filmu "Izbor majke" 2017. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike