Dolazak Mine Kostić na promociju knjige Žarka Lauševića izazvao podsmeh: Ne znam šta je tu čudno, pa i ja sam umetnica

28.05.2022

12:22

1

Autor: Marija Mitić

Pevačicu ne dotiču podrugljivi komentari koji se nižu na društvenim mrežama

Dolazak Mine Kostić na promociju knjige Žarka Lauševića izazvao podsmeh: Ne znam šta je tu čudno, pa i ja sam umetnica
Mina Kostić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Promocija knjige "Padre, idiote!” (Hipatia, 2022), glumca Žarka Lauševića održana je sinoć u prepunoj Velikoj sali Studentskog kulturnog centra u Beogradu.

Pored brojnih poznatih ličnosti na promociji se našla i folk pevačica Mina Kostić, što je mnoge iznenadilo. Na društvenim mrežama navodi o tome naišli su na negativne komentare korisnika koji su se na račun toga sprdali, a pevačicu to ne pogađa.

- Ne razumem zbog čega bi ljudima to bilo čudno? Ja sam pevačica, umetnica i poznajem dosta glumaca. Nikola Simić i Ljubiša Samardžić su živeli u mom komšiluku i uvek sam im se javljala kada ih sretnem na ulici. Sa nekim glumcima imam prijateljski odnos, a jednom sam bila u pozorištu, kada mi je Milan Kalinić dao karte za predstavu u kojoj on igra - kaže Mina i otkriva koliko voli i poštuje Lauševića.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Kostić

- Laušević me je fascinirao još kao devojčicu, odgledala sam sve njegove filmove, pročitala sam i njegove knjige. Znam šta mu se dogodilo u životu i to me jako potresa. Želela sam da pročitam njegovu novu knjigu, zbog toga sam došla na promociju - rekla je Mina i dodala da joj je želja i da upozna Lauševića.

- Saosećam se sa njegovim bolom, a čak sam i zaplakala kada su na promociji pročitani isečci iz nove knjige. Ono što se njemu dogodilo je velika tragedija kako za njega tako i za porodice žrtava, mislim da kao ljudi moramo da pokažemo samilost prema bližnjima - rekla je Mina za Blic, koja se tokom razgovora rasplakala.

Žarko Laušević, V. M./ATAImages
Žarko Laušević

Iako nije imala priliku da sretne Lauševića, Mina kaže da je srećna što može da ga gleda u novim serijama i filmovima.

- Drago mi je što ponovo glumi i što se polako vraća svom poslu. Znam da je godinama živeo u Americi, da ima suprugu i dete i srećna sam zbog toga. Ali opet znam da on nikada neće zaboraviti tragediju koja se dogodila. Da se pojavio na promociji, verovatno bih mu prišla da mu kažem da ga podržavam - rekla je Mina za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike