Nisam ja animir dama! Mina Kostić burno reaguje na provokacije gostiju na nastupima

31.03.2022

15:56

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica drži do sebe i ima jasan stav

Nisam ja animir dama! Mina Kostić burno reaguje na provokacije gostiju na nastupima
kostic_21032019_0012 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Mina Kostić već dugo je na estradi, a iza nje je mnoštvo nastupa, proslava, otpevanih svadbi...

Sa jednog romskog svadbenog veselja, na kojem su zajedno nastupali, njen kolega i prijatelj, pevač Acko Nezirović otkrio je jednu anegdotu, odnosno situaciju kada je Mina burno reagovala na potez jednog od gostiju.

Printscreen Youtube/ A sad malo mi
Mina Kostić i Acko Nezirović

- Pevali smo jednu romsku, glamuroznu svadbu i bili su divni momci veseli. Jedan je krenuo Minu da zagrli, a ona kaže: "Stop, ne može da me grli niko"! Mala žena, ali veliki temperament - prisetio se pevač, a Mina se nadovezala rekavši da se ne seća tog konkretnog momenta, ali da ima stav kada je u pitanju ovakvo ponašanje gostiju.

- Od samog početka kada sam pevala niko nije smeo da mi priđe i gurne novac. Ja nisam animir dama, ljudi ja pevam, niko te ne tera da mi daš novac, ali budi pristojan. Svoj posao jako volim i radim pošteno. Pre sam se nervirala, ali dosta sam radila na tome kada sam zavolela sebe i duhovno se obogatila to je osetno. Ne očekujem ništa ni od koga - objasnila je Mina, koja je inače veoma posvećena veri u proteklih godina, o čemu je u više navrata govorila za medije.

ATAImages/ G.G.
Mina Kostić

- Mnogi će da kažu „Mina Kostić samo u teškim trenucima veruje u Boga“, ali moram da ih razočaram, jer to nije istina. Svako ko me malo bolje poznaje zna da sam veoma okrenuta crkvi i da mi je vera u Boga pomogla u svim teškim situacijama, pa je tako i sada. Poštujem pravila, ne izlazim iz kuće i, naravno, svaki dan se molim za naš narod i za ceo svet da ova nesreća koja nas zadesila što pre prođe - rekla je Mina ranije, u jeku epidemije i otkrila da će se priključiti crkvenom horu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike