Alek Boldvin se emotivnim rečima oprostio od Reja Liote: Niko ne bi trebalo da umre u tim godinama... (VIDEO)

28.05.2022

11:30

0

Autor: Marija Mitić

Glumac se kroz setu prisetio jedne njihove anegdote

Alek Boldvin se emotivnim rečima oprostio od Reja Liote: Niko ne bi trebalo da umre u tim godinama... (VIDEO)
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Glumac Rej Liota preminuo je iznenada u 67. godini, 26. maja, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo Holivud. Brojne glumčeve kolege ostale su zatečene njegovim odlaskom, kao što je slučaj i sa Alekom Boldvinom.

On se putem Instagrama oprostio od kolege i prijatelja, i tom prilikom ispričao je jednu zajedničku anegdotu.

- Radio sam s Rejem na jednom smešnom filmu koji se zove "Poslednja klapa", započeo je Boldvin.

 - Jednom prilikom sam mu na setu rekao: Znaš li da sam se našao sa Skorsezeom pre nekoliko godina - prsetio se Boldvin misleći na audiciji za ulogu u filmu "Dobri momci" (1990).

- Ponekad, kad ne dobiješ ulogu, kažeš: OK, nisam se ovome baš nadao, ali i taj glumac je dobar izbor. Ali nekad neko dobije ulogu i ti jednostavno znaš da je on stvoren za nju. Pred celim setom sam mu rekao: Rej, niko tu ulogu ne bi odigrao bolje od tebe! Zatim je nastupila pauza, a nakon toga je on rekao: Znaš šta, Alek? Slažem se - dovršio je glumac anegdotu.

 

- Ne mogu da verujem da je umro u tim godinama. Niko ne bi trebalo da umre u tim godinama. Bio je sjajan glumac. Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ako možeš imati važnu ulogu u velikom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru - zaključio je Boldvin.

Podsećanja radi, glumac Rej Liota preminuo je u četvrtak, u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Dangerous Water". Iza sebe je ostavio ćerku Karen i verenicu Džejsi Nitolo.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti