„Devin je poslednji saznao, a Breni svaka čast, bila je uz nas od prvog dana!" Mirjana Antonović: To je karakter!

27.05.2022 | 09:55

Autor: Milica Gudžulić

Sin joj je bio na poslu kad je čuo za sudsku presudu

Copyright ATAImages/G. G.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilić, Mirjana Antonović, otkrila je na svom Fejsbuku da je sud doneo odluku da je pevač otac njenog sina Devina. Srećna zbog ovoga, zahvalila se Lepoj Breni, koja je bila uz nju sve vreme spora, pa ispričala kako je naslednik odreagovao pošto je saznao šta se dogodilo.

Ona je objasnila da je morala da sačeka pogodan trenutak, jer je Devin bio na poslu kada su vesti bile došle do nje. Naglasila je zatim da je zbog toga on bio poslednji koji je saznao za sudsku presudu.

- Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, sa duševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutali sve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - ispričala je Mirjana za „Blic", pa nastavila:

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter.

Kada je Devin čuo šta je majka imala da mu kaže, u trenutku je zastao.  

„Zadovoljstvo je pomešano s gorčinom!"

- Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodan momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je „da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći." To nije bila njegova želja - istakla je, pa se osvrnula i na Miroslava:

- Miroslav presudu ni ne mora da pročita. On i ja znamo istinu. Mislim da je sa njegove strane bilo samo odugovlačenje neminovnog. Ja znam da on obožava Devina, samo ne znam ko je bio toliko vredan tog njegovog velikog samoodricanja i ogromne žrtve. Nije mu nimalo lako. Slušao je pogrešne ljude i loše savete advokata koji su gledali svoje interese i koji su u ovom slučaju jedini pobednici.

Miroslav Ilić, ATA Images
 

Za kraj, Antonovićeva je najavila povratak u Srbiju na jesen.

- Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa. Ja ću se vratiti na jesen. Ima još dosta toga da se obavi. Zahvaljujemo se mnogima koji su bili uz nas i davali nam podršku i snagu da istrajemo do kraja. Treba pod hitno zahtevati izmenu ovog zastarelog zakona koji je već odavno izmenjen u čitavom modernom svetu - zaključila je.

Devin i Mirjana Antonović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/03/01/64c4e9aeb45738d81958c769/uhd/64c4e9aeb45738d81958c769.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958c769",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/978464_th_1648048070.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam