Ne možeš tako da se ponašaš! Dženifer Aniston prozvala kolegu iz „Prijatelja": Kakav je to način?!

27.06.2021

08:14 >> 08:15

0

Prošle su godine od kraja čuvenog sitkoma, prikazan je i specijal i, tek onda - glumica je rešila da progovori o kolegi koji je celu ekipu zatekao svojim pon

Ne možeš tako da se ponašaš! Dženifer Aniston prozvala kolegu iz „Prijatelja": Kakav je to način?!
Dženifer Aniston Profimedia

Brojne zvezde svojevremeno su „gorele” od želje da budu pozvane da gostuju u „Prijateljima“, ali nisu svi bili zahvalni na ukazanoj prilici. Naime, prema rečima Dženifer Aniston, jedan gost ih je sve šokirao svojim ponašanjem na setu i danas mnogima omiljene serije, pošto se postavio „kao da je bitniji i od samog šoua”.

Pročitajte još:

– Kao da je bogomdan, eto, tako je bilo – prisećala se glumica gostujući nedavno kod Hauarda Sterna, posle toliko godina od prikazivanja, koje je provela ćutke.

– Tokom snimanja, mnogi nisu mogi da se suzdrže i od ekipe koja je radila sa nama. Svi bi se smejali. A taj gost, komentarisao je: „Slušaj ih, pogledaj, kako je ovo glupo… I uopšte nije smešno”. Pitali smo se šta traži uopšte onda tu, kakav je to način. Taj stav, to nam nije trebalo. Taj set je bio naš dom, topli dom. Prelepo mesto za provoditi vreme. I on da dođe i tako se ponaša… Strašno – objasnila je, pa istakla da se „misteriozni gost” kasnije izvinio i da ipak ne želi da ga imenuje.

Na društvenim mrežama, međutim, ubrzo se našao „kviz” – da li je u pitanju Tom Selek, Šon Pen… Ali tačan odgovor još uvek nije poznat javnosti.

Dženifer Aniston Profimedia

– Jeste u pitanju muškarac, to mogu da kažem. Rekao je da je tako postupio jer je bio nervozan i, naravno, izvinio se – zaključila je Anistonova razgovor.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti