Razvela se, pa nestala sa scene: Pevačica priznala da se borila sa teškim zdravstvenim problemom

26.05.2022

15:28

0

Morala je na operaciju, otkrila kako je tekao oporavak

Razvela se, pa nestala sa scene: Pevačica priznala da se borila sa teškim zdravstvenim problemom
Sanja Stojanović Printscreen LiveTok - Copyright Printscreen LiveTok

Sanja Stojanović, pevačica koja se proslavila u "Zvezdama Granda", našla se u žiži javnosti pre nekoliko meseci kada se saznalo da se razvela. Međutim, od tada nje nije bilo nigde.

Iako je najavljivala pesme i spotove, Sanja je praktično "nestala" ponovo sa scene, ali je za to imala jak i opravdan razlog. Ona se, naime, borila sa zdravstvenim problemima, a morala je čak da ode i na operaciju.

Instagram screenshot / sanja.stojanovic.official
 

- Izborila sam se sa teškom bolešću koja uopšte nije bila naivna, operisana sam na onkologiji, rešeno je na vreme i samo mi je bilo bitno to da rešim. Oporavila sam se malo teže, ali 1-0 za mene - ispričala je pevačica.

Ona je apelovala na sve devojke da idu redovno na preglede, jer simptomi često nisu vidljivi. Nakon oporavka, Sanja se, kako piše "Grand Online", vratila poslovnim obavezama, ali u studio planira da uđe tek posle letnje sezone.

- Moramo samo da imamo jasan cilj i nadam se da će mi se i to ostvariti. Sada nemam vremena da odem ni na ručak, a kamoli u studio, ali nakon letnje sezone hoću - iskrena je bila pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike