Hit „Crno na belo“ dobija novi aranžman: Za sve je kriv Cobi (VIDEO)

20.05.2022

16:42

0

Zbog zanimljivih koreografija koje su postale viralne na društvenim mrežama, sada ovaj singl dobija nešto drugačiju notu

Hit „Crno na belo“ dobija novi aranžman: Za sve je kriv Cobi (VIDEO)
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Hit pesma „Crno na belo“, koju izvodi Viki Miljković ponovo je oživeo i to sve zahvaljujući zanimljivoj koreografiji kreativnih Sarajlija koja je postala viralna na društvenim mrežama. 

Pevačica je oduševljena energijom mladih koji su na pravi način izneli njenu numeru, a pevačica je otkrila da će svoj stari hit ponovo obraditi, ali u nešto drugačijem ruhu. 

Naime, novu, specifičnu notu i aranžman njenim pesmama će dati popularni reper Slobodan Veljković Cobi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- Ekskluzivno ću vam otkriti, uskoro, već ovih dana, stavljamo sve koreografije koje su bile na Tik - Toku i na društvenim mrežama. Cobi se pozabavio aranžmanom i napravio novo ruho pesme „Crno na belo“. Eto to će se pojaviti ovih dana i moram da vam kažem da zvuči fenomenalno - rekla je Viki za okupljene predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam i dodala da to nije sve kada je reč o novim projektima.

- I tako ćemo uraditi za jedno tridesetak mojih starih hitova koje smo dali Cobiju da predstavi ovoj novoj generaciji u nekim drugim aranžmanima i da približi to njihovom stilu i ukusu - otkrila je ona.

Pevačica će leto provesti radno, ali biće vremena i za odmor koji je nezostavni deo pred početak nove sezone „Zvezda Granda“.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

 

- Nova pesma „Pile moje“ Izlazi za samo dva meseca, a što se tiče samog leta malo odmora i standardno letnja turneja- istakla je Violeta.

Podsetimo, Viki je juče bila jedna od gošći gala svadbenog slavlja sina Suzane Jovanović i Saše Popovića. Za ovu priliku obukla je crnu elegantnu haljinu, sa dubokim dekolteom prekriven čipkom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike