U ogledalu se obline bolje vide! Pevačice se poskidale u minijaturne kostime, sve puca na njima (FOTO)

23.05.2022

18:51

0

Od ovih prizora muškoj populaciji neće biti svejedno

U ogledalu se obline bolje vide! Pevačice se poskidale u minijaturne kostime, sve puca na njima (FOTO)
ipiccy_image (3) - Copyright Instagram printscreen/Antonio Ahel/ATAImages

Društvene mreže su prava riznica fotografija iz svakodnevice. Od pejzaža, preko porodičnih fotografija, idemo u krajnost, do onih eksplicitnih. Sve dame iz javnog sveta se trude da izgledaju kao manekenke, da imaju obline, a Instagram je idealna prilika da pokažu svoje telo.

Najpre su trend bile golišave fotografije na snegu, pa fotografija iz lifta, a sada i one u kupaćem kosimu ispred ogledala, jer se tako obline najbolje vide. 

Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Teodora Džehverović, Ivana Stamenković Sindi, Katarina Grujić, samo su neke od pevačica koje su svoje pratioce počastile nešto slobodnijim fotografijama, u minijaturnim kupaćim kostimima, koji ističu obline. 

Teodora je odabrala crni kupaći, dok se Dara odlučila za plavi. Karleuša je jedva pokrila intimne regije tračicama u obliku srca, a Sindi je izabrala čipkasti kostim, a Katarina Grujić se odlučila za kostim u pink boji.

Izabrale su bolji profil, fotografisale se i ostavile pratiocima mašti na volju. Komplimenti su se nizali, a pevačice pokazale savršeno vitku liniju.

Ovim fotografijama, pevačice su stavile mušku populaciju na prave muke, a broj pregleda i reakcija na društvenim mrežama je svakoj od njih porastao. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike