Lisa Kudrou se u supruga zaljubila na prvi pogled, pa ga nije videla šest godina: Odmah sam znala da je savršen za mene!

23.05.2022

18:09

0

Autor: Marija Mitić

Sudbina je umešala prste i ponovo ih spojila

Lisa Kudrou se u supruga zaljubila na prvi pogled, pa ga nije videla šest godina: Odmah sam znala da je savršen za mene!
profimedia-0674271014 - Copyright Profimedia

Glumica Lisa Kudrou imala je vrlo specifično upoznavanje sa suprugom, sa kojim je već 27 godina u braku. Naime, Lisa je Mišela Sterna, inače direktora za oglašavanje iz Francuske, a sada muža, upoznala tako što je bio dečko njene tadašnje cimerke. Prema njemu je odmah osetila emocije, međutim, ništa nije preduzela zbog drugarice.

Sudbina ih je, međutim, ipak spojila nekoliko godina kasnije.

– Kada sam ga videla, pomislila sam - Pa, on je savršen momak - ali sve je uništeno jer su njih dvoje zajedno i ja ne mogu ništa da uradim - pričala je jednom o tome glumica.

– Kada bi došao da je pokupi, rekao bi “O, zdravo, Lisa“, a ja bih samo odgovorila “Ćao” i izašla iz sobe. Mislio je da sam luda – rekla je Lisa, a na njenu sreću, njena cimerka i Mišel su dva meseca kasnije raskinuli. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

 

Lisa i Mišel su se ponovo sreli nakon šest godina, na rođendanskoj zabavi njene prijateljice i nikada se više nisu rastali.

Lisa Kudrou i Mišel Stern venčali su se 27. maja 1995, a tri godine kasnije dobili su sina Džulijana Marija.

– Kada smo odlučili da se venčamo, nismo obećali jedno drugom da ćemo se voleti zauvek jer to ne možete, ali smo obećali da ćemo zajedno proći kroz sve probleme koji se pojave. Posvećeni smo tome da naš brak funkcioniše -  rekla je ona.

Pored toga, Lisa je takođe priznala i da je njena tajna braka nezavisnost.

 

 

– Mi poštujemo međusobnu nezavisnost, i to ne kažem kao eufemizam, ne mislim da imamo veze van braka. Na primer, ja ne volim da putujem, ali ako on želi da ide na golf – ide. Mislim da problemi počinju kada parovi pretpostave da su jedno, sinhronizovani u svemu. Brak je kao što je biti u timu. Različiti ste, ali imate isti cilj.

Lisa je čak otkrila i jednu pomalo neobičnu naviku koju deli sa suprugom.

– Obično ne budemo zajedno na svoju godišnjicu braka. Kažemo jedno drugom – okej, da li je to zaista važno? Volim te, da li ti mene još voliš? Da? Odlično. Dobri smo mi - ispričala je glumica jednom prilikom za strane medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike