Liza Kudrov: Teško je glumiti, ali je lako biti slavan!

25.10.2020

16:28 >> 16:40

0

Autor: Z. Topolić

Biti slavan” potpuno je drugačije od glume

Liza Kudrov: Teško je glumiti, ali je lako biti slavan!
Copyright Lisa Kudrov /Printscreen/ Instagram

Glumica Liza Kudrov poznata po svojoj ulozi Fibi u seriji “Prijatelji” na početku karijere mislila je da će voditi kao i do tada aktivan društveni život kako bi osigurala uspeh u svojoj industriji. Kasnije je ipak shvatila da joj je kultni sitkom obezbedio slavu za ceo život.

– Biti “slavan” potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mestima gde će vas fotografirati za razne časopise. To nije teško. To je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško – rekla je ona za američke medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on Apr 13, 2019 at 11:17pm PDT

– Kad su “Prijatelji” postali popularni, mislila sam da je moj posao biti slavna, pa sam se često pitala na kojim zabavama moram da se pojavim i kad je pristojno da odem. Probala sam tako da živim i brzo to zamrzela – rekla je ona.

– Onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje da budem glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla da dobijem poslove koje sam želela i uloge koje sam želela da glumim, dok sam istovremeno imala vremena da odvedem sina u školu i da uveče budem kod kuće. Bilo je olakšanje pustiti deo karijere koja mi se nije svidela – iskreno je objasnila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nova

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike