Gudelj zbog Anastasije dolazi iz Španije: Ima poseban povod, a upoznaće i Cecu i Veljka

23.05.2022

12:07

1

Autor: Marija Mitić

Ražnatovićeva i naš poznati fudbaler u vezi su skoro dva meseca

Gudelj zbog Anastasije dolazi iz Španije: Ima poseban povod, a upoznaće i Cecu i Veljka
anastasija gudelj horoskop5 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press/Pixabay

Anastasija Ražnatović proslaviće 24. rođendan u sredu, 25. maja, a poslednje pripreme za veliku žurku, pevačica privodi kraju.

Kako navode mediji, naslednica Svetlane Ražnatović trenutno se uveliko bavi organizacijom velike proslave koju će upriličiti u jednom prestoničkom restoranu, a ovim povodom u Beograd će, iz Španije, doći i njen dečko fudbaler Nemanja Gudelj.

- Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije ali i torte - rekao je izvor blizak pevačici za Telegraf i dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Anastasija Ražnatović

- Njen dečko Nemanja Gudelj dolazi iz Španije kako bi uveličao njen rođendan. Ujedno, to će biti idealna prilika da se upozna sa Cecom i Veljkom - završava priču izvor i dodaje da je na spisku više od sto zvanica, među kojima su i mnoge poznate ličnosti.

Podsećanja radi, krajem marta u javnosti je dospela vest o romansi Anastasije i Nemanje, a pevačica je već nekoliko puta odlazila kod njega u Španiju, gde se upoznala i zbližila sa članovima njegove porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike