Veličkovići u mladosti! Nikad viđena fotografija Cece sa roditeljima i sestrom (FOTO)

22.05.2022

13:42

0

Pevačica se prisetila trenutka kada je još živela sa mamom i tatom

Veličkovići u mladosti! Nikad viđena fotografija Cece sa roditeljima i sestrom (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uvek sa ponosom govori o svojoj porodici, ali svoje roditelje nikada nije eksponirala u javnosti, jer oni svet šoubiza baš i ne vole.

 
Ceca je sada napravila presedan i na Instagramu objavila fotografiju dok je još sa roditeljima proslavljala praznike. Naime, ona im je čestitala slavu - Svetog Nikolu letnjeg i ujedno pokazala kako su njena majka Mira i otac Slobodan Veličković izgledali u mladosti. 

- Srećna slava - napisala je Ceca u opisu fotografije i stavila emotikon kojim nazdravlja. 

U prvi mah je teško prepoznati ko je Ceca, a ko Lidija, s obzirom na to da su u to vreme obe bile brinete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca Ražnatović je svojevremeno ispričala da su njeni roditelji želeli da ona završi fakultet, ali kada su shvatili da je muzika njen put, morali su da popuste, a otac ju je u početku pratio na nastupima. 

- Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: "Rodila se pevačica!" Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj. Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” - priseća se Ceca i dodaje:

- Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet - kazala je Ražnatovićeva. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ceca Ražnatović

 

Kada je već odrasla i zaljubila se u Željka Ražnatovića Arkana, pevačica je priznala da ni tada nisu bili spremni na njenu udaju. 


- Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.” Tad sam kazala: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: „Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!” Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: „Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam.” Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli - otkriva pevačica da je na kraju i u ljubavi ipak imala svu podršku.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike