Kaja u provodu s dečkom fudbalerom, osuđenim makroom i Erinim unukom: Smetalo joj što ih povezuju, a zajedno lumpuju! (FOTO)

22.05.2022

09:18

0

Banjac je pevačici i kum, o kom je uvek imala samo reči hvale

Kaja u provodu s dečkom fudbalerom, osuđenim makroom i Erinim unukom: Smetalo joj što ih povezuju, a zajedno lumpuju! (FOTO)
Copyright Kaja Ostojić /ATAimages/Antonio Ahel

Kaja Ostojić provodila se u jednom poznatom prestoničkom lokalu s dečkom Mateom Pavlovićem, ali i Nikolom Anđelićem, inače unukom Ere Ojdanića koji je nedavno bio u fokusu javnosti pošto je bio uhapšen zbog posredovanja u elitnoj prostituciji. Sa njima, takođe, bio je i Duško Banjac, inače Kajin kum, kom su bile stavljene lisice iz istog razloga kao i Anđeliću.

Čitavu situaciju snimio je Bane Janković, do je društvo uživalo u muzici. Banjac i Anđelić su, inače, priznali krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara, prenose mediji. Prethodne večeri su se veselili najverovatnije zbog napuštanja pritvora.

Instagram screenshot / banejankovic01
 

Podsetimo, kada je isplivala informacija da su Erin unuk i Banjac uhapšeni, Kaja se oglasila pa za domaće medije pa otkrila kakvo mišljenje ima o svom kumu.

- Nimalo mi nije prijatno da čitam ovakve vesti danima i da se stavlja moja slika pored takvih tekstova. Moram da kažem da je moj kum čovek sa najviše prijatelja. U životu nisam videla takvu osobu koja ima toliko prijatelja i da je toliko dobra činio i gde treba i gde ne treba - rekla je tada ona, čiji je nekadašnji suprug Nikola Dragojlović sve izuzetno loše prokomentarisao.

Ona se, zatim, na Instagramu pojavila i po tom pitanju, pa rekla za svog bivšeg:

- Ne bih da vređam nikoga, ali zna se kako se nazivaju ljudi koji, što se kaže, „mrtvog psa niko ne šutira"; a i moje ime se sad provlači kako ne treba. Takve ljude ne bih komentarisala i davala im medijski prostor više. Ja sam to rekla i uvila u mašnicu, objavila na storiju svom. Taj neslavni deo svog života, kada nisam slušala svoje roditelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike