Boban Rajović je 30 godina u braku, a on i žena imaju trzavice zbog maserke: Jedna poruka je napravila haos (VIDEO)

22.05.2022

06:45

0

Pevač ne krije da redovno dobija nepristojne ponude, ali njegova žena ima uvid u sve

Boban Rajović je 30 godina u braku, a on i žena imaju trzavice zbog maserke: Jedna poruka je napravila haos (VIDEO)
Boban Rajović sa suprugom Draganom - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Boban Rajović pravi je porodičan tip, ima veliku porodicu, a kako kaže, uživa u trenucima kada su svi zajedno na okupu. Supruga Dragana mu je podarila troje dece - Anđelu, Ivanu i Andriju, koji su mu sada glavna preokupacija.

U interjvuu za 24sedam Boban otkriva kako funkcioniše brak sa suprugom, da li postoje trzavice i kako ih rešavaju, kako se bori sa nepristojnim ponudama, ali i da li naslednice brani od udvarača. 

-  Vreme provodimo tako što šetamo po gradu, izađemo uveče, pravim se da sam njihov drugar, popijemo po koju, bude nam lepo. Pa ne prilaze, Ivana je jedno divno biće koje je stidljivo, a onaj mali vrag (Anđela), ona izaziva, ali ja ne dam njima da priđu.

Antonio Ahel/ATAImages
Boban Rajović

 

Rajović uživa u skladnom braku sa Draganom, a ove godine proslavljaju tri decenije ljubavi. Međutim, iako im je sve potaman, pevač kaže da postoje i trzavice, kada mu supruga „uhvati“ poneku poruku od koleginica, prijateljica i maserki. 

- Postoji, bude takvih situacija, ali ne da zabrljam, zabrljam. Bude nekih SMS poruka i to ne da sam ja posrednik, da sam se dopisivao, već poruka od koleginice, prijateljice. Ima raznih poruka. Evo bila je jedna poruka od maserke koja mi je napisala: „Kad ćeš da te masiram sledeći put?“ I skandal (smeh). To je zapravo bila maserka koja i nju masira, to je ona kasnije shvatila. 

U medijima je nedavno priznao da mu ponekad fali da mu supruga govori koliko ga voli, a sada mu ni toga ne manjka. Kako im je ove godine 30 godina braka, pevač želi svojoj dragoj da pripremi veliko iznenađenje, a možda „padne“ i kuća. 

Antonio Ahel/ATAImages
Boban Rajović sa suprugom Draganom

 

- Pomoglo mi je ono što sam rekao, od tada mi stalno govori volim te. Ja preterujem u tome, ja njoj govorim dva, tri puta dnevno, ali to zaista od srca kažem. To je žena koju neverovatno mnogo volim. Fascinirala me je izjava jednog mog prijatelja koji je rekao: Ako se nešto mojoj ženi desi, ja bih posle tri dana umro, ja sam tu izjavu negde uklavirio i razmišljam: „Ne daj Bože, ne bih mogao da živim bez nje“. Šestog decembra nam je 30 godina braka i planirao sam jedno veliko iznenađenje da joj priredim, jer je zaslužila svaki dan u mom životu. Kupiću joj kuću (smeh). 

24sedam/Danica Božović
Boban Rajović

Na pitanje kada će publiku počastiti novim spotom, on kaže da ga već ima u fioci, ali postoji nešto što ga koči i smatra da neće prijati njegovoj dugogodišnjoj karijeri. 

- Spot sam već uradio, ali ne znam da li ću da ga izbacim. Zato što sam go u spotu (do grudnog koša, pokazao je rukama). Supruga zna, videla je i kaže mi da sam baš zgodan. Ne znam da li to ide uz moje godine, držim ga još uvek u fioci. Konsultovao sam se i sa mojom menadžerkom i ona je rekla - „ne“ i biće ne. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima


Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike