„Kolege me tad nisu baš podržale!" Boban Rajović ovo i dan-danas pamti: Klanova je uvek bilo, ali pobeda je moja!

28.02.2022

05:45

0

Pevač objašnjava kako je samo sopstvenim radom i trudom uspeo, toliko da sve može da pogleda u oči, pa i pozove na neke privatne svetkovine

„Kolege me tad nisu baš podržale!" Boban Rajović ovo i dan-danas pamti: Klanova je uvek bilo, ali pobeda je moja!
Copyright ATAImages/

Govoreći o svojim počecima u jednom intervjuu, Boban Rajović je istakao kako ga, svojevremeno, neke kolege uopšte nisu podržale. Pojedinci su mu tražili i ogromne svote novca da bi sa njima snimio duet, ali on je uspeo da je „progura" samo sopstvenim trudom i radom.

Danas, on brojnim mladim, neafirmisanim izvođačima ume da pruži ruku pomoći, imajući u vidu to kako je on prošao nekada davno. Izlazi u susret kome treba, kad god da je za to u prilici.

Bio sam razočaran!

– Imao sam surov put, ali svestan sam da uvek ima gorih primera. Kolege me nisu baš podržale, postoje tri osobe s estrade koje su mi tražile ogroman novac da snime duet sa mnom. Nikada neću da izgovorim njihovo ime! Bio sam baš razočaran u njih zbog toga jer su velike zvezde i baš sam želeo da snimim duet s njima - priča Boban, pa nastavlja o time kako je danas sa estradom u više nego dobrim odnosima.

 

 

To je moja pobeda!

– Viđam ih danas, smem da ih pogledam u oči, čak ih nekada i pozovem na svoja privatna veselja… To je moja širina i moja pobeda. Nemam problem s tim. Uvek je bilo klanova na estradi, ali ja sam oduvek želeo sam da se borim i izdvojim. Danas sam ponosan što sam uspeo bez velikih medijskih kuća. Svakoga mogu da pogledam u oči i da mu pružim ruku, čak i onima koji su me zabranjivali - objasnio je, između ostalog, pevač u intervjuu za „Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike