Madona zakopčana do grla, a Instagram ju je ipak blokirao? Reakcija pevačice o kojoj se priča! (FOTO/VIDEO)

21.05.2022

15:05

0

Zbog niza golišavih objava - izgleda da je još uvek „u svađi" s popularnom društvenom mrežom

Madona zakopčana do grla, a Instagram ju je ipak blokirao? Reakcija pevačice o kojoj se priča! (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Iako za najnoviju objavu na Instagramu nije pokazivala svoje dobro poznate atribute, pomenuta društvena mreža ipak je blokirala Madonu, koju je to, malo je reći, isteralo iz takta. Dok se pripremala za „lajv", te druženje sa brojnim „foloverima", pa shvatila da joj to ipak neće poći za rukom, opsovala je naglas, odbijajući činjenicu da - od uživo uključenja nema ništa.

- Šta se događa? Nikad nisam više odeće nosila... Bez teksta sam - prokomentarisala je ona, koja je videom čitavog dešavanja svakako privukla ogromnu pažnju javnosti.

Instagram screenshot / madonna
 

Nije joj prvi put

Instagram je, inače, ranije i te kako „ukidao" njena „skidanja" onlajn. Kako su i brojni strani mediji prenosili, protekle godine je, na primer, bila ostala bez fotografija na kojima je bez pardona pokazala bradavice, zadnjicu u donjem vešu... Na kojima je insistirala, pa ih iznova objavljivala kad god bi ih Instagram ukinuo.

- Ponovo objavljujem, jer ih je Instagram „skinuo" bez ikakvog upozorenja, obaveštenja i samo zato što je mali deo moje bradavice bio izložen. Još uvek me zapanjuje da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice - komentarisala je bila ona tada.

Podsetimo, golišave fotografije nikako nisu dozvoljene na pomenutoj društvenoj mreži, a ženska bradavica, ukoliko je ikako vidljiva, pripada tom pojmu prema smernicama zajednice ove poznate platforme. Svakako, postoje izuzeci, poput „fotografije u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, pojedinih zdravstvenih situacija... Samo u tim slučajevima „može da prođe", naglašava „The Sun".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti