Pevačima otkazuju i ono malo zakazanih nastupa: Nadamo se brzom povratku!

31.10.2020

18:17 >> 09:38

0

Aco Pejović i Slađa Alegro trebalo je večeras da nastupaju u Novom Sadu, ali im epidemiološka situacija to nije dozvolila

Pevačima otkazuju i ono malo zakazanih nastupa: Nadamo se brzom povratku!
Copyright Antonio Ahel/ ATAImages

Epidemiološka situacija u Srbiji usled koronavirusa postaje kritična, a ugostitelji pevačima masovno otkazuju i ono malo nastupa koji su bili zakazani.

Aco Pejović i Slađa Alegro trebalo je da nastupaju večeras, 30. oktobra, u Novom Sadu, ali su zbog visokog broja obolelih od kovida-19, ostali uskraćeni za zabavu – i publika i oni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Oct 19, 2020 at 1:09am PDT

– Usled pogoršanja situacije sa kovidom-19 i svih propisanih mera, doneta je odluka da predstojeći nastup otkažemo. Nadamo se brzom povratku i stabilizaciji situacije, izvinjavamo se i čekamo kad ćemo ponovo moći zajedno da pevamo – napisao je Pejović na svom Instagram profilu, a sličnom porukom je obaveštena i Slađina publika.

Instagram printscreen

Mnogi već imaju zakazane nastupe za Novu godinu, koji su pod znakom pitanja, pa pomno prate situaciju jer će pojedinci prvi put nakon nekoliko decenija za doček ostati kod kuće.

Podsetimo, pevači već osam meseci nemaju koncerte i nastupe, a kako mnogi ističu, neizvesnost ih najviše brine. Dok pojedinci tvrde da uskoro neće imati od čega da žive, poput Maje Marijane koja je istakla da joj ne pogoduje ovako dugačka pauza na sceni, mnogi su spustili cene nastupa, poput Katarina Grujić.

Katarina Grujić ATAimages/Antonio Ahel

– Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cenu za pedeset odsto sigurno. Poslodavci su u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam. Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde – istakla je nedavno Kaća za 24sedam.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike