Rada Manojlović je imala muke u "Zvezdama Granda": Plakala sam mesec dana zbog Saše Popovića!

31.10.2020

19:35 >> 09:34

0

Pevačica je priznala da joj je najteže palo što joj tadašnji šef nije dozvolio da snimi pesme koje je želela

Rada Manojlović je imala muke u "Zvezdama Granda": Plakala sam mesec dana zbog Saše Popovića!
Copyright Rada Manojlović ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović je već dugo na muzičkoj sceni zhvaljujući učešću u “Zvezdama Granda”, a iako je već tokom takmičenja postala popularna, njena karijera nije tekla glatko.

Kada je završeno takmičenje i kada je prošlo “najgore”, došlo je na red snimanje albuma, a tada se pevačica veoma razočarala. Kako je istakla u jednoj emisiji, ona je mesec dana plakala zbog odluke da ne snimi album “Dobrodošao u klub”, s kojim je kasnije Severina Kojić doživela veliki uspeh.

– Postoje demo snimci pojedinih pesama koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: “Meni nije nešto ovo”. Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga – priznala je Manojlovićeva, a zatim je otkrila da je sve to imalo uticaja i na tadašnjeg direktora “Granda”, koji je odluke o pesmama na kraju prepustio mlađima.

Saša Popović ATAImages/ M. M.

– Posle toga je Popović shvatio da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – dodala je Rada. Popović je poznat kao surovi profesionalac u svom poslu, pa je pošteno i priznao grešku.

– Rekao je: “Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme” – rekla je Manojlovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike