Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža: Ili ću vas zgaziti na pešačkom ili ću vam baciti bombu, birajte!

18.05.2022

10:43

1

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je prepričala jednu situaciju u kojoj je pokazala svoju ljubomornu stranu

Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža: Ili ću vas zgaziti na pešačkom ili ću vam baciti bombu, birajte!
ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama, te je tako to učinila još jednom. Naime, gostujući u emisiji Balkan Info, ona je ispričala kako je ranije "postrojila" koleginice sada već bivšeg supruga Vojislava Miloševića, te im zapretila da ni slučajno ne pomisle da imaju nešto sa njim u ljubavnom smislu.

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu, imam nešto važno da im saopštim - počela je Jovana koja je posle ovog poziva došla u firmu supruga.

Printscreen Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal
Jovana Jeremić

- Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite - rekla je Jeremićeva odsečno.

Ovaj isečak iz emisije Jovana je podelila na svom Instagramu gde je napisala da idalje stoji iza ovog svog stava te da će isti princip primenjivati i kod budućih izabranika.

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti