Jovana Jeremić o traumi koju je doživela kao dete: Tada sam shvatila da sam rođena za velike stvari!

17.05.2022

07:23

1

Autor: Marija Mitić

Voditeljka se prisetila nemile situacije iz detinjstva kada je slučajno, tokom igre, mogla da se uguši, zajedno sa bratom

Jovana Jeremić o traumi koju je doživela kao dete: Tada sam shvatila da sam rođena za velike stvari!
jovana_jeremic_razvod_07032022_0055 - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se jedne nemile situacije u kojoj je zajedno sa bratom mogla da izgubi život. Niame, kako im se otac bavio ugostiteljstvom i imao restoran, njih dvoje su tu dosta vremena provodili, a jednom su i igrom slučaja ostali zatvoreni u vitrini.

Iako je tek imala pet godina, Jovana je našla način da ona i brat ne ostanu bez vazduha dok neko ne dođe i ne otključa ih.

- Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile - počela je da se priseća voditeljka.

Printscreen Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal
Jovana Jeremić

- Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko pet godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - kaže Jeremićeva i otkriva kako su se naposletku izvukli iz ove traumatične situacije.

- On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana - zaključila je ona u emisiji „Balkan info“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike