„Pustite me, ne pitajte me ništa!" Milica Pavlović sa sobom nosi veliku tugu: Sa ovim sad moram da naučim da živim! (FOTO)

17.05.2022

22:03

1

Pevačica je najpre ostala bez deke, za kog je i te kako bila vezana, a onda joj je umrla i baka, koja ju je zajedno s njim bila podigla

„Pustite me, ne pitajte me ništa!" Milica Pavlović sa sobom nosi veliku tugu: Sa ovim sad moram da naučim da živim! (FOTO)
ATAImages/G. G.

Milica Pavlović ne može da sakrije koliko tuguje otkako joj je umrla baka Rada. Ni od prethodnog udarca, kada joj je preminuo deda pre dve godine, još se nije bila u potpunosti oporavila kada je usledila nova porodična tragedija.

Tim povodom, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram pa zamolila sve koji je poznaju - da je ništa ne pitaju, već da je puste da nauči kako da se nosi s bolom.

- Život zaista piše romane, a ja sam do sada u više navrata imala situacije koje su mi za samo jedan tren kompletan život okrenule naopačke. Za godinu i po dana sam ostala bez ljudi koji su bili moja porodica, moj dom, moj tim. U novembru 2020. godine je otišao moj Dude, a danas isti scenario, isti ljudi, samo odlazi i moja Rada. I sada imam dva anđelčića na ramenu - pisala je Milica, kojoj su mnogi poslali po reč podrške u odeljku za komentare.

- Sa jedne strane si ti, a sa druge moj Dude. I od sutra, zajedno, pišemo nove pobede. Jer, mi smo i dalje tim. Pevamo, igramo, slavimo život. I imam jednu malu molbu za sve ljude koji me poznaju, vole, podržavaju, sreću... Samo me ništa nemojte pitati. Pustite me da naučim da živim sa ovom situacijom na svoj način. A ova bol... Uspeću valjda vremenom nekako da je pripitomim. Bar se nadam da hoću. Moram - zaključila je tužna Pavlovićeva.

Milica Pavlović Instagram screenshot / senoritamilica
 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti