Milica Pavlović o prijateljstvu sa Karleušom: Samo u jednom slučaju bi jedna drugoj počupale kosu s glave!

29.04.2022

22:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je progovorila i o njihovoj potencijalnoj saradnji

Milica Pavlović o prijateljstvu sa Karleušom: Samo u jednom slučaju bi jedna drugoj počupale kosu s glave!
Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Milica Pavlović već neko vreme su dobre i bliske prijateljice, pa tako i jedna drugoj podrška. Kako kaže Pavlovićka, njih dve najčešće razgovaraju o poslu i svojim projektima, a mnogi se pitaju i kada će njihov zajednički ugledati svetlost dana.

Milica je otkrila da ona i Jelena jedna drugoj često znaju da "kukaju" o poslovnim troškovima, i tu se veoma dobro razumeju.

 

 

- Mnogo mi znači Jelenina podrška koja je i te kako postavila standarde u muzici. Svaka je individua za sebe i svaka pristupa muzici na način na koji želi sebe da prezentuje. Mi na kraju kukamo jedna drugoj koliko nas je šta koštalo novca i živaca. Ja kada vidim neki njen projekat, tačno znam šta koliko košta. Mislim da je Jelena tip osobe koja na kraju dobije zbirnu cifru, pa je verovatno šlog udari. A ja sam tip osobe koji zna koliko košta rasveta, šraf i ostalo... I s jedne strane, mene to nervira jer ne znam kako sam došla do toga da budem takva, ali se na kraju dana razumem i sve. I to me košta i živaca i svega. Ali nema veze. Tako da, nas dve delimo muku i radost kada treba da se podigne čaša - priča Milica i zatim se osvrće na njihovu moguću saradnju, odnosno duetsku pesmu.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- To svi pitaju i vidim da bi to svi i želeli. Za takve dve lavice bi morao neko da pristupi kao pravi producent. Nama je potrebna neka energična pesma. Nema potrebe dve lavice staviti u kavez. Ali moralo bi da se odgovara i jednoj i drugoj melodijski, kako ne bismo počupale kose jedna drugoj (smeh) - zaključila je Milica za Telegraf.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti