Ova balerina je bila verenica Igora Starovića: Ovako je nekad pričao o njoj (FOTO)

17.05.2022

15:17

0

Frontmen „Divljeg kestena" preminuo je danas u 56. godini posle kraće bolesti

Ova balerina je bila verenica Igora Starovića: Ovako je nekad pričao o njoj (FOTO)
tonci_huljic_09112011_0011 - Copyright ATAImages/ A.A.

Zvezda devedesetih, frontmen „Divljeg kestena" Igor Starović, peminuo je danas 17. maja u 56. godini, posle kraće bolesti. Svojevremeno, učestvovao je na „Farmi" kao i njegova bivša verenica, balerina Jelena Milošević.

On je u tom periodu bio šokiran njenim ponašanjem, uzimajući u obzir to da se nije odvajala od Kristijana Golubovića.

- Njoj želim svu sreću, a u koga se ona zaljubljuje ili ne, mene to ne interesuje. Imam svoj život i ne volim da vodim brigu o drugima - ispričao je za medije tada Starović.

Jelena

Ova balerina je, inače, bila Starovićeva velika ljubav. Međutim, u „Farmi 6" ona se „smrtno" zaljubila u Golubovića. Prema njegovim rečima, baš njemu se bila požalila kako ju je tukao dečko s kojim je bila tri godine u vezi.

- Rekla mi je da ju je tukao kao vola u kupusu, „puckao" vilicu, pesnicom i glavom udarao, arkadu razbio - prepričavao je poznati žestoki momak.

Iako nije rekao o kom bivšem je reč, mnogi su pomislili na Igora, zbog čega se pevač bio našao u čudu.  

Jelena Milošević i Igor Starović ATAImages/ A.A.
 

- U životu nisam digao ruku na žensko, ne vidim razlog zbog čega bi se to odnosilo na mene. Ne interesuje me šta ko priča tamo. Iz ličnog iskustva znam da je tamo sve nerealno i da učesnike ne treba ozbiljno shvatati, jer se nikad ne zna šta ko priča - izjavio je bio frontmen „Divljeg kestena".

Podsetimo, tokom učešća u pomenutom rijalitiju 2013. godine Igoru je bilo naglo pozlilo, pa je bio prevezen u bolnicu po hitnom postupku.

- Nalizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila slomljena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorića - rekli su tada iz Urgentnog.

Posle raspada grupe 2002. godine Igor je nastavio solo karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike