Nataša Bekvalac je jako vezana za rodni Novi Sad: Otkrila je šta je posebno rastužilo kada se preselila u Beograd!

17.05.2022

16:10

0

"Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševljavaju, a meni je to prosto urođeno"

Nataša Bekvalac je jako vezana za rodni Novi Sad: Otkrila je šta je posebno rastužilo kada se preselila u Beograd!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kao rođena Novosađanka, Nataša Bekvalac je veoma vezana za rodni grad, i iako je zvezda, vodi jedan sasvim uobičajeni život.

Iako već godinama živi i radi u Beogradu, priznaje da joj dosta toga nedostaje, jer su ovo dva sasvim različita grada. Oduvek je pevačica važila za kulturnu i dobro vaspitanu osobu, još otkako se pojavila na estradnoj sceni, na čemu je beskrajno zahvalna svojim roditeljima.

- Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševljavaju, a meni je to prosto urođeno. Prvo, dobro vaspitanje od strane roditelja koji su usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. Drugo, ponavljam ono što Beograđani stalno kažu: 'Bože, kako je ona vaspitana', a to je da znaš da kažeš 'dobar dan' i 'doviđenja', da pitaš kako si. Beograd kao veliki grad je malo izgubio malo taj šlif, malo je izgubio međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose, rekla je Nataša i ispričala kako se snalazila kada se tek preselila u Beograd.

- Kad sam se doselila, bila sam jako tužna jedno vreme jer nisam mogla da prilagodim uopšte, iako sam 10 godina pre toga putovala, ali jedno je putovati, a drugo živeti. Kada sam se uselila u svoju zgradu, dešavalo mi se da prođem i niko mi se ne javlja. Onda sam iz bunta veštački počela da izgovaram 'dobar dan' i i dalje mi se niko nije javljao... A onda sam postala smešna komšijama i kasnije, čim me vide, bude: 'Dobar dan, komšinice'. Uvek postoji način da dođeš do ljudi, smatra pevačica.

24sedam/Goran Sivački
 

 

- Postoji ljubav bez interesa i bez ikakvog razloga. Verujte, nekad je čak i veštački izazovite, jer svako od nas je u principu samo čovek i svi smo dobri, samo nekad to zaboravimo i na to treba podsetiti, poručila je Nataša Bekvalac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike