Da li je u tome tajna njene uspešne karijere? Nataša Bekvalac: Nikada nisam kupila pesmu!

02.05.2022

20:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica priprema novi album koji nesumnjivo priželjkuju svi njeni fanovi

Da li je u tome tajna njene uspešne karijere? Nataša Bekvalac: Nikada nisam kupila pesmu!
bekvalac_kasina_13042022_0025 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nataša Bekvalac na našoj je muzičkoj sceni više od 20 godina, a iza sebe ima veliki broj hitova, kako balada, tako i bržeg pop zvuka. Ipak, ono što je slučaj kod većine pevača nije i kod novosadske Barbike - ona ne kupuje numere.

Naime, kako je objasnila "mala plava", autori su sve pesme u njenoj dosadašnjoj karijeri namenski pravili za nju, osluškujući njenu energiju, osećaje, želje kao i ono što želi da sa istim postigne.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

 

- Ja nikada u životu nisam kupila pesmu. U smislu: ''Jao što je dobra pesma'' pa odem i kupim. Uvek su pesme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pesme za mene tako da te pesme jesu jako moje - objasnila je pevačica kojoj je njena omiljena pesma "Ponovo".

Album "Stereo ljubav", na kojem se nalazi i ova pesma, sadrži mnogo hitova, a Nataša je sada otkrila da li smatra da će joj se takav ili sličan album ponoviti u karijeri.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac

- Pa mislim da je to jako teško u današnje vreme pošto se produkcija jako promenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pesma dobra može da se upakuje u bilo koje vreme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem jako svoja - rekla je Nataša za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike