Zvezda „Granda" progovorila o brojnim skandalima: Svašta sam mogla da kažem!

18.05.2022

04:55

0

Sada i posebno vodi računa, otkako je postala majka...

Zvezda „Granda" progovorila o brojnim skandalima: Svašta sam mogla da kažem!
266425735_594815468244982_3448634810894391086_n - Copyright Instagram screenshot / markovic_biljana

Mnogi kažu da je Biljana Marković vidno opuštenija po povratku na muzičku scenu. Ona to, međutim, pripisuje tome što je konačno srećna, kao i ispunjena žena.

- Postoji mnogo razloga. Dobra pesma prvenstveno, a i privatno je dobro sve kod mene - istakla je Bilja s osmehom na licu, piše „Grand onlajn", dok pevačica nastavlja o komentarima na račun njenog izgleda, konkretno o jednom naslovu kako je „pokazala butkicu".  

- Butkica je bila i tokom takmičenja, možda ne do te mere, ali ja imam lepe noge, što da ih ne pokažem, pa da ljudi vide. Sve u granicama normale (smeh). Ne bih to prelazila. Bitno je da bude prijatno meni i, naravno, publici - izjavila je ona, koja se uvek trudila da karijeru ne gradi na skandalima.

 

 

- Od samog mog pojavljivanja nikada nisam težila ka skandalima. Naravno da sam imala tema i tema, da svašta nešto kažem, ali da ide prvenstveno u moju korist... Nikada nisam htela da mešam privatno i poslovno, tako da ja svoju privatnost držim za sebe. Sada sam porodična žena i majka i stvarno moram da vodim računa o tome - naglasila je za pomenute medije ova zvezda „Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike