Darko mi nije digao cenu: Barbara Bobak ogorčena, ne želi da je više povezuju sa Lazićem!

14.05.2022

08:14

2

Najviše joj smeta što ljudi misle da joj je on stvorio karijeru

Darko mi nije digao cenu: Barbara Bobak ogorčena, ne želi da je više povezuju sa Lazićem!
grand_specijal_19012022_0081 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak i Darko Lazić su se verili, planirali venčanje, a onda je sve palo u vodu. Njih dvoje više nisu zajedno, folker je u centru pažnje zbog skandala, a njegova bivša je nastavila dalje.

Kako je istakla, uopšte se ne kaje što je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

- Trenutno mi prija što sam sama. Odvikla sam se i od sebe i od veza. Prekinula sam s Darkom, ostavila sam sve to iza sebe. Glavni razlog raskida je taj što ja ne mogu da se posvetim ozbiljnoj vezi. Nisam spremna da se skrasim. Jednostavno mi treba sloboda, malo zezanja, malo da mogu da opustim mozak. Nisam trenutno za nešto ozbiljno, sada me samo karijera zanima - rekla je Barbara na početku i priznala da je lagala Darka kada mu je saopštila da joj treba pauza od njega i da je mesec dana pusti na miru:

ATAImages/ A.A.
 

- Znam da sam rekla da ćemo pauzirati mesec dana, ali sada je konačno da nema ništa od pomirenja. Znam da njegova porodica o meni ima lepo mišljenje. Šta god da im treba, u po dana i noći, biću tu za njih. To što Darko i ja više nismo zajedno, nema veze s njima. Njegovu porodicu mnogo poštujem, tako će i ostati. Nas dvoje smo pod istim menadžmentom, deca smo iste kuće i nikad nećemo biti u neprijateljskim odnosima. Odrasli smo ljudi, nije u redu da se javno blatimo. Zatvorili smo temu naše veze, nastavljamo dalje, kao da se ništa nije desilo.

Barbara je dodala da joj je u vezi s folkerom najviše smetalo to što su svi komentarisali da joj je Lazić pomogao, kao i da bez njega ne bi dospela dovde.

- Najviše se digla prašina oko toga da je meni, navodno, Darko digao cenu nastupa. Cena mi je skočila kada sam izbacila prvu pesmu i kada su mi kaveri koje sam otpevala dostigli milione pregleda. Radim posao isto kao i mnogo veće zvezde od mene, a pristupačnija mi je cena. Darka nisam vodila ni na jedan nastup da bi moglo da se kaže da je veza neka u pitanju - priča Barbara za Republiku i nastavlja:

Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Sve je zbog mene, sama sam sebi digla cenu. Jesu nas zvali često, ali to nema veze s time da sam ja preko njega dizala cenu. Kod mene na nastupima nema balada, čim izađem na binu, pravim atmosferu, dižem publiku na noge i to menadžeri klubova vide i zato me zovu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike