Konstrakta ponovo skače na kladionicama! Prognozira joj se visoki plasman (FOTO)

13.05.2022

13:44

0

Autor: Marija Mitić

Od sinoćnjeg nastupa, naša predstavnica se konstantno penje na kladioničarskim listama

Konstrakta ponovo skače na kladionicama! Prognozira joj se visoki plasman (FOTO)
konstrakta kladionica - Copyright Profimedia

Predstavnica Srbije na izboru za Pesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, plasirala se sinoć u finale i ponovo ćemo je gledati u trci za pobedu sutra, u subotu 14. maja.

Konstrakta je sinoć oduvala Eurosong, njen nastup propraćen je konstantnim aplauzom i ovacijama publike. Takođe, pesma "In corpore sano" broji najveći broj pregleda na Jutjubu i ta brojka raste iz sata u sat, pa je tako trenutno dostigla milion i po pregleda!

Profimedia
Konstrakta

Konstraktu su i tamo prisutni novinari, iz svih krajeva Evrope, izglasali za najbolju, a sjajno se kotira i na kladionicama. Naime, Ana je neko vreme držala deseto mesto, međutim, počela je da se penje na prognozama nakon sinoćnjeg nastupa. Juče se popela na osmo mesto, a danas je već na sedmom.

Printscreen
Prognoze kladionica

Ako je sudeći po tome, Konstrakti se smeše visoke pozicije na ovoj listi do sutra uveče, ali se mora napomenuti da se prognoze kladionica ne poklapaju uvek sa finalnim rezultatima, stoga nisu pouzdane. Ipak našoj predstavnici u velikom finalu držimo palčeve i želimo svu sreću!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike