"Jecala je i vikala na saradnike!" Otkriven pravi razlog otkazivanja koncerata u Las Vegasu, Adel imala napad besa?

26.01.2022

20:29

1

Autor: Marija Mitić

Još jedno otkazivanje u nizu obožavatelji će teško oprostiti slavnoj pevačici

"Jecala je i vikala na saradnike!" Otkriven pravi razlog otkazivanja koncerata u Las Vegasu, Adel imala napad besa?
adel - Copyright Printscreen Youtube/ Adele Monologue - SNL

Britanska zvezda Adel nedavno je otkazala dva koncerta koja je trebalo da održi u Las Vegasu, i to samo dan ranije, pod objašnjenjem da joj je pola tima zaraženo koronavirusom. Međutim, kako pišu strani mediji, Adel je sama kriva što se ovi dugo najavljivani nastupi nisu održali, a fanovi su besni na pevačicu.

Naime, kako se spekuliše, Adel nije bila zadovoljna kako teku pripreme ovih koncerata, dok je  izvor iz Las Vegasa otkrio da pevačica u pet nedelja ni jednom nije prisustvovala pripremama i probama.

 - Došla je tamo tri dana pre prvog koncerta i pukla je - ispričao je izvor britanskim medijima te dodao da je i pevačicin tim bio "totalna noćna mora" tokom priprema za tromesečni boravak u SAD-u. Navodno su nesuglasice između Adel i njenog menadžerskog tima stalne i prilično burne.

Profimedia
Adel

Naime, Adel i njen tim insistirali su na zameni najsavremenijeg ozvučenja u pozorištu Koloseum i zahtevali su montiranje potpuno nove, odnosno njihove opreme. Drugi izvođači, koji su ovde prethodno nastupali, poput Madone, Šer i Maraje Keri, nisu se bunili zbog ovog ozvučenja, naprotiv, bilo im je dovoljno dobro za njihove zahtevne nastupe.

- Pozorište ima ogroman video ekran, vrlo visoke tehnologije, ali njen tim je insistirao na potpuno novoj postavi – većem platnu, izrađenom nekoliko centimetara ispred postojećeg ekrana. Takvi zahtevi ne samo da povećavaju troškove produkcije, već je to recept za potpunu katastrofu, posebno u trenutku otkazivanja ili kašnjenja u poslednjem trenutku, kao što je ovde slučaj. Takođe sam čuo od izvora da je moralo doći do zamene vrhunskog ozvučenja - ispričao je novinar Skot Reben.

Osim ovih, još neke spekulacije došle su do Las Vegasa, poput onih da je Adel imala ozbiljne nesuglasice sa scenografkinjom Esmeraldom Devlin.

- Bila je jako nervozna i počela je da je obuzima panika jer je očajnički želela da sve bude savršeno. Ali nikome nije bilo jasno šta tačno želi zbog beskrajnih promena i zahteva - kaže izvor tamošnjih medija.

Printscreen/YouTube, Vogue
Adel

Najveći problem ispao je oko bazena u čijem je središtu pevačica trebalo da stoji tokom nastupa. Adel je besno opisala bazen kao 'otrcano staro jezerce' i bez daljnjeg objašnjenja je odbila da prisustvuje probi. Ideja je, naime, bila da se bazen puni vodom dok se Adel podiže mehanizmom poput krana, stvarajući iluziju da stoji na vodi.

Očevici kažu da je jecala i vikala na saradnike te da je stalno bila na telefonskoj vezi sa svojim dečkom Ričom Paulom.

Poznato je da Adel pati od anksioznosti kada su u pitanju nastupi uživo, ali će joj još jedno otkazivanje u nizu obožavatelji teško oprostiti, posebno jer su karte za koncert bile preskupe i jer su pojedinci došli u Las Vegas samo zbog njenog nastupa, a da stvar bude gora, otkazala ga je tek dan ranije.

"Ovo je neoprostivo ponašanje", "Koliko je samo arogantna", "Mogla je tim suzama napuniti bazen", "Dakle, da prepričam ukratko, diva je imala napad besa"... samo su neki od komentara na Adelinoj objavi na Instagramu o otkazivanju koncerata, na kojoj plače.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Inače, Adel je postala jedna od omiljenih pevačica širom sveta baš zato što je delovala kao prirodna i fina "devojka iz kraja", međutim, nakon nekoliko kikseva, a ponajviše posle ovog, mnogi je oslovljavaju razmaženom bogatašicom i primadonom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike