Nikolina Pišek i Vidoje Ristović imali istu tetovažu: Simbolima obeležili svoju ljubav, a nisu stigli da proslave 10 godina veze (FOTO)

10.05.2022

17:00

0

Autor: J.B.O.

Tetovaže su nosili na nadlakticama

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović imali istu tetovažu: Simbolima obeležili svoju ljubav, a nisu stigli da proslave 10 godina veze (FOTO)
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, umro je iznenada u noći između subote i nedelje. Nikolina i Vidoje bili su u vezi od 2012, što znači da bi ove godine slavili deset godina ljubavi.

Vidoje je Nikolinu video na televiziji, i navodno joj se udvarao neko vreme. Slao joj je torte, cveće, torbe... Zaprosio ju je prstenom od 15.000 evra uz pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

Par je svojevremeno istetovirao datum početka veze, i oboje su ga nosili na podlakticama uz natpis "Blagosloveni". U pitanju je 27. avgust 2012. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, a 2014. su dobili kćerku.

 

 

- Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci posle nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najlepše je kada pored nekog možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamera pa on ne stigne da dođe do izražaja - pričala je voditeljka o braku sa njim.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Da podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek se nakon što je postala udovica samo kratko oglasila. Ona je otkrila kako se oseća posle tragedije, ali i kako reaguje na komentare o terapeutkinji koja je bila u salonu za masažu kada je istoričar umetnosti izdahnuo. 

- Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Nikolina Pišek.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike