Samo joj je muzika lek! Zorana Pavić: Moja duša pati ceo život

09.05.2022

14:32

2

Autor: Marija Mitić

Iza njenog širokog osmeha često se krije tuga

Samo joj je muzika lek! Zorana Pavić: Moja duša pati ceo život
Zorana Pavić - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorana Pavić važi za jednu od najvedrijih i najduhovitijih na našoj estradi, međutim, iza njenog osmeha se često krije tuga. Kako je sama pevačica otkrila, ona stalno ima faze u kojima pati, ali joj muzika dosta pomaže.

- Imam utisak da moja duša pati ceo život. Valjda mi je ušao konj kroz ovcu u Veneru i mladog majmuna. Mora da je do horoskopa - u svom stilu rekla je pevačica u emisiji "Premijera" i dodala:

-  Ali priznajem da mi muzika jako pomaže. Neke čarobne pesme su nastale upravo iz tih patnji i tuga. Bar nastane dobra pesma.

Zorana Pavić ATAImages/Anotnio Ahel
Zorana Pavić

Inače, Zorana Pavić vešto skriva svoj ljubavni život iako je na estradnom nebu prisutna tri decenije. Ona je nedavno otkrila da bi u ovoj godini jako želela da se zaljubi.

- Volela bih da se zaljubim,ako bi moglo da bude sretno, za promenu. Mislim da sam zaslužila zato što mi je srednje ime ljubav. Ne mogu da zamislim dan bez ljubavi. Da li je to prema kućnom ljubimcu, prijatelju, pesmi... Zaista živim ljubav, koliko god to bilo nekad preteško. Trenutno sam u fazi da želim da se zaljubim i mislim da se ovo baš složilo, da sam se vratila u svoju kožu. To je moj život. I to onako ludački jer drugačije ne umem.

ATAImages/Milan Maričić
Zorana Pavić

- Jako bi bilo lepo da bude sretno zaljubljivanje, da bude pravo i obostrano.Nemam nikakv problem da ostatak života provedem sama, da budem sa prijateljima i radim posao koji volim. Ali bih ipak volela nekog ko je moja srodna duša. Nekog ko će, za promenu, biti srećan što sam uspešna, a ne da ospori moju karijeru i rad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike