Detalji novog Anastasijinog biznisa: Ima partnerku, iza njih stoji jedan muškarac, a otkrili smo i koliko je uložila para!

10.05.2022

06:45

0

Pevačica je osim muzike, odlučila da se upusti i u preduzetničke vode

Detalji novog Anastasijinog biznisa: Ima partnerku, iza njih stoji jedan muškarac, a otkrili smo i koliko je uložila para!
anasatasija_nlk_salon_08052022_0053 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović rešila je da otpočne novi biznis. Osim što je sve aktivnija u svetu muzike, ona je odlučila i da se upusti u preduzetničke vode i na taj način gradi svoju karijeru. 

U novom poslu Cecina ćerka ima partnerku, prijateljicu Koviljku, iako su svi najpre pomislili da je upravo pevačica pomogla da Anastasija uđe u novi biznis. U novom poslu iza njih dve stoji Koviljkin suprug na koga se i vodi firma.

Ipak, mlada Ražnatovićka uložila je svejedno veću sumu novca u salon lepote. Prema saznanjima 24sedam, ona je investirala 20.000 evra za ovaj projekat.

S ozbirom na to šta sve ovaj salon lepote poseduje, ova svota novca nimalo ne iznenađuje. 

Ipak, Cecina podrška nije izostala, ali na potpuno drugačiji način. Kada je počela da razmišlja o pokretanju biznisa, Anastasija je prvo pričala sa majkom. Sve je dugo pripremala, što i jeste bio Cecin savet - "da se ne zaleće". Takođe, prema našim saznanjima, mlada pevačica za sada ne razmišlja da proširuje biznis dok u potpunosti ne stane na noge i ne razvije posao kome će biti posvećena u budućnosti. 

Podsetimo, Anastasija je svečano presekla crvenu vrpcu u prisustvu koleginica i prijateljica Marine Visković, Angelline, Tijane Stoisavljević, kao i majke i tetke, Cece i Lidije Ocokoljić, ali i snajke Bogdane Ražnatović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike