Goca Božinovska uhvaćena u šetnji sa unukom: To je zato što Mirko i Bojana nisu tu (FOTO)

08.05.2022

17:58

0

Pevačica je sve ispričala o sinu, snaji i unuku, kao i zajedničkom životu

Goca Božinovska uhvaćena u šetnji sa unukom: To je zato što Mirko i Bojana nisu tu (FOTO)
gogca - Copyright Printscreen/ TV Pink

Goca Božinovska ne krije da bi po ceo dan provodila vreme sa svojim unukom Zoranom, pa je sada uhvaćena i u šetnji Surčinom sa svojim mezimscem koji su joj podarili sin Mirko Šijan i snaja Bojana Rodić.

Ona je je svog unuka Zorana šetala nasiljem gde živi sa porodicom, pa je usput otkrila još neke detalje iz svog života. 

- Ovo je zato što Mirko i Bojana nisu tu, pa sam ga uhvatila. Mi smo našu decu uvek slikali i iznosili, čime ću da se hvalim ako ne svojim unukom. Otkad njega imam, ja uživam u njemu. Ja sam poludela za njim. Mama i tata sad sve na note nešto, te ne sme ovo, te ne sme ono, ja njemu sve dam. Mezimac je i u Titelu i u Surčinu, kod mene jede sve - rekla je Goca u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Otkrila je i detalja sa proslave Đurđevdana u Titelu kod prijatelja.

- Bilo je prelepo, išli smo zajedno Mirko, Bojana i ja, obavila sam kratko nešto, pričala sa prijateljima. Pokupila sam malog Zorana i otišla sa njim na spavanje - ističe ona i dodaje:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Bojana Rodić i Mirko Šijan

- Kao da sam na pauzi, tako mi prija mir. Kod nas nema da nešto mislim, a da ne mogu da joj kažem. Kad sam nervozna kažem. Oni imaju svoj život, odvojeni su, oni su gore, a ja dole. Uopšte me ne interesuju, samo da je on uz baku. Sad je pospan, a inače uvek čavrlja ''Mama, mama, baba, baba...'' - ponosna Božinovska, pa progovorila o ćerki.

- Jelena radi, klasika... Sprema nove pesme, ulenjili smo se kad je bila korona. Kad mi pomenu studio boli me glava, a znam da moram. Na odmor idemo u julu, kod moje sestre, bar mesec dana - zaključila je Goca Božinovska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike