Sa kojim Gudeljom se tačno zabavlja Anastasija? Uvek je u društvu samo jednog, sa drugim ni fotku nema (FOTO)

05.05.2022

15:49

0

Pevačica sve vreme ističe na Instagramu da je u dobrim odnosima sa Nemanjinom porodicom, ali je jedna stvar mnogima čudna

Sa kojim Gudeljom se tačno zabavlja Anastasija? Uvek je u društvu samo jednog, sa drugim ni fotku nema (FOTO)
anastasija dragiša nemanja profimedia-0485823932 copy - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović je u vezi sa Nemanjom Gudeljom - glasio je naslov vesti koja se pronela u svim medijima u Srbiji pre nekoliko nedelja.

Pevačica je u tom trenutku bila u Sevilji i niko ništa nije posumnjao. Odmah je počelo da se komentariše i to kakav odnos ona ima sa njegovom porodicom. S obzirom na to da je objavljivala fotografije sa Nemanjinom porodicom, svima je bilo jasno da ljubav cveta i da se svi slažu. Međutim, jedna stvar je izuzetno neobična.

Anastasija Ražnatović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Osim fotografija sa majkom i sestrom koje kači sve češće, Anastasija je neretko objavljivala na svojim storijama i kako se druži sa Dragišom, Nemanjinim bratom.

Pevačica nije demantovala da je sa Nemanjom u vezi, ali do sada nijednu fotografiju sa njim nije objavila, kao da ga krije. Iako svog poslednjeg momka nije eksponirala, mnogi su očekivali da će sada biti drugačije, te da oboje neće imati problem sa tim da objavljuju zajedničke fotografije, jer su javne ličnosti.

Na fotografiji koju je objavila fudbalerova sestra Vanja su Dragi i Anastasija u zagrljaju, pa se postavilo pitanje sa kojim Gudeljom je tačno ona u vezi pošto se po svemu sudeći ne razdvajaju.

Ona često objavljuje fotografije ili snimak sa Dragišom kako se voze automobilom, provode na raznim događajima, idu u izlaske, te smo tako videli kako joj je ukrašavao masku od mobilnog telefona, pa onda kako ispijaju kafu zajedno, a to obično prati i poruka: „Mi smo tako kul".

S obzirom na to da je Nemanja svetski poznata ličnost, te da ima i Instagram profil gde objavljuje fotografije sa porodicom, kao i Anastasija, nije jasno zbog čega se kriju na ovaj način. 

Iz tog razloga, njenom pi-ar timu smo uputili pitanje zbog čega dosad nije postovala fotografiju sa emotivnim partnerom, kao i da li ima nameru to da uradi, s obzirom na to da kači one sa Gudeljevom porodicom. Međutim, dobili smo kratak odgovor da Anastasija ne želi da daje izjave na ovu temu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike