„Hurricane", posle brojnih napisa o raspadu sastava: Stigao odgovor i na tvrdnje da devojke rade za 300 evra!

07.05.2022

17:04

0

Devojkama ugovor ističe u septembru, međutim,turneja će trajati do novembra, zbog velikog interesovanja

„Hurricane", posle brojnih napisa o raspadu sastava: Stigao odgovor i na tvrdnje da devojke rade za 300 evra!
hurricane_23122021_0012 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zbog raznih, posebno onih netačnih razloga zašto se članice sastava „Hurricane" rastaju, iz pi-ar tima Sanje Vučić, Ksenije Knežević, te Ivane Nikolić izdato je još jedno saopštenje. U njemu je naglašeno kako devojkama samo treba vremena da se posvete privatnom životu, ali i odmore, pogotovo od neistinitih tvrdnji.

Malo nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da pevačice „rade za 300 evra", da su „jedva dočekale kraj"... Iz tima ponavljaju da je to - daleko od istine.  

Postoji i mogućnost povratka u istom sastavu!

- Hteli bismo da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti, koja je često izazivala to da se u medijima nađu netačni napisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu, te time nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu - piše u saopštenju, koje vam prenosimo u celosti.

- Naglašavmo da se odlično slažu, cene i poštuju, kako međusobno tako i sa svim članovima našeg tima. Povodom napisa „da rade za 300 evra", podsećamo Vas da su za Fondaciju „Novak Đoković" izdvojile 2.157.388 dinara i da nema potrebe pričati o njihovoj zaradi na taj način. Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra - dodato je zatim.

,,Hurricane", ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike