„Nisam punih 12 sati ničega mogao da se setim!" Milićević o velikoj drami zbog koje je bio i hospitalizovan

07.05.2022

15:35

0

Lekari su najpre mislili kako je doživeo moždani udar, međutim, nije se ispostavilo da je tako

„Nisam punih 12 sati ničega mogao da se setim!" Milićević o velikoj drami zbog koje je bio i hospitalizovan
Copyright Dejan Milićević, Foto: A.A./ ATAImages

Dejan Milićević je u razgovoru za jedne domaće medije ispričao kako je pronašao način da održi psihofizičku energiju na izvesnom nivou, kako nekada ponovo ne bi došao u situaciju zbog koje je pre tri godine završio u bolnici. Kada je želeo i da stavi tačku na svoj radni vek - objasnio je da je tako bilo zbog „pregrevanja", te da mu je u stvari samo bio potreban „restart".

– Ništa, samo da se iz ove ludnice povučem zato što se prezagrejao kompjuter. Trebalo je doći do jednog restarta u životu i da se malo iskulira. Ne može stalno da se živi pun gas. To nagomilava energiju - počeo je on za „Objektiv", pa nastavio o tome koliko mu je feng šui pomogao da se dovede u red.

– Dosta vremena provodim po feng šui elementima. Ja sam drvo, u feng šuiju to zahteva određena ponašanja. Zna se kako se hrani, a kako prazni energija drveta - izjavio je pa dodao:

Moždani udar?

– Nekoliko puta sam imao opomenu iz univerzuma kao kada sam izgubio memoriju. Napisali su da sam imao moždani udar, što nije bilo tačno. Jednostavno se dešava taj neki TGA sindrom, meni je moj moždani kompjuter zablokirao.

U blokadi je, kaže, bio čitav jedan dan.

– To je trajalo 12 sati. Nisam ničega mogao da se setim. Kasnije sam ležao u bolnici da me ispitaju, ali sve je bilo u redu, to je bio kratkotrajni gubitak memorije - objasnio je Milićević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike